NISAM IMAO ŽIVOT, PRIJATELJE, NIGDE NIKOGA: Đokovićev brat otkrio strašne detalje o svom životu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Fundación Espató

MIR I LJUBAV

NISAM IMAO ŽIVOT, PRIJATELJE, NIGDE NIKOGA: Đokovićev brat otkrio strašne detalje o svom životu! (VIDEO)

Na predavanju Pepea Imaza, Marko je otvorio dušu i rekao kako mu se sve promenilo zbog jedne osobe
Objavljeno: 22:50h

On je otkrio na jednom od Imazovih seminara neke stvari iz privatnog života koje niko nije znao, a veoma su bitni za njegovo stanje uma.

- Nisam dovoljno voleo sebe, skupljala mi se nervoza sve više i više, ostajao sam bez energije, a to se samo gomilalo, sva ta negativna energija. Nju sam kanalisao kroz tenis - započeo je Marko.

- U jednom trenutku, posle svog tog "nakupljanja", došao je trenutak kada mi je bilo baš loše. Pao sam u depresiju, bez prijatelja, potpuno sam se zatvorio u sebe, bez igde ikoga - naveo je Đoković.

foto: Profimedia

On je otkrio da mu je Imaz "otvorio oči" putem čestih razgovora od po nekoliko sati.

- Malo nakon što sam upoznao Pepea, počeo sam da pričam sa njim. Razgovori su trajali satima, a uz pomoć njih sam izbacivao sve negativno iz sebe. Imao sam osobu ispred sebe koja me je gledala sa ljubavlju, što mi je dalo samopouzdanje i unutrašnju snagu - rekao je Marko ističući da je dobio želju da to sve primeni i na život oko sebe.

- Krenuo sam od nule, da uživam u svakom trenutku svakog dana. Sada govorim pred svima vama ovde, a ranije nisam mogao da to radim pred malom grupom ljudi. Sve ovo što izlazi iz mene je govor ljubavi - naveo je Marko Đoković.

Za kraj je istakao da mu se vratila sjajna povezanost sa braćom, ocem i majkom, koju nije imao ranije.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.