ENGLESKI NOVINAR NASTAVLJA DA PROVOCIRA NOVAKA: Došao je spreman na sukob! (VIDEO)
Foto: Reuters

đoković se ponaša nadmeno

ENGLESKI NOVINAR NASTAVLJA DA PROVOCIRA NOVAKA: Došao je spreman na sukob! (VIDEO)

Ako ne želi da ga pitamo o izbacivanju loptica u publiku, onda to ne bi trebalo da radi, napisao je Nil Meklin u svojoj kolumni
Objavljeno: 12:05h
foto: Printscreen

Đoković je prijatelj sa bivšim teniserom Pepeom Imasom koji podstiče svoje pratioce da izražavaju „ljubav i mir“. Nisam mnogo toga osetio prošle noći.

Nakon problematičnih nekoliko meseci, pitanja o podršci Imasa na Mastersu u Parizu, Đoković je stigao u London spreman na sukob. Prvo pitanje u petak, koje je moj kolega iz „Sana“ postavio na konferenciji na medije pre turnira, bilo je razumno. Upitan da li će se vratiti u prepoznatljivu formu fizički i psihički, Srbin je pukao: „Otkud vam to? Ja sam sebi normalan svakoga dana“.

Ne znam da li Đoković misli da britanski novinari imaju nešto protiv njega jer se takmiči sa Endijem Marijem za prvo mesto na svetu.

foto: Reuters

Britanski mediji postavljaju teža pitanja – neki ljudi koji pišu o tenisu su malo više od ’grupija’ na putovanjima, ali bi ista pitanja bila postavljana Mariju, Federeru ili Nadalu, ukoliko bi se isto ponašali.

Jedino što sam želeo je priča, a ne samo tekst o forhendima i bekhendima.

Kada je na vrhuncu, mislim da je Đoković i dalje najbolji igrač na svetu. Ali njegov pad od kompletiranja grend slema u junu je priča sezone – njegovo ponašanje na terenu je deo tog narativa.

Ako ne želi da ga pitamo o izbacivanju loptica u publiku, onda to ne bi trebalo da radi - napisao je Meklin u kolumni.

(Espreso.co.rs / Izvor: B92.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.