Raonić je lagao o povredi! To je zavera nekoliko tenisera da sruše Novaka!
Foto: Reuters

Nije moguć brz oporavak

Raonić je lagao o povredi! To je zavera nekoliko tenisera da sruše Novaka!

Poznati sportski doktor, Moma Jakovljević, smatra da je Kanađanin izmislio povredu u Parizu kada je predao meč koji je Mariju doneo prvo mesto na ATP listi
Objavljeno: 09:42h

- Ako je stvarno izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao! Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku! Mogao je da kaže da mu nije dobro ili neki drugi razlog da navede, ali ovo je smešno - rekao je Jakoviljević za "Alo".

foto: Saša Pavlić Koky

Poznati stručnjak za sportske povrede, nije se tu zaustavio, već je rekao da je sve to u stvari zavera nekoliko tenisera koji su hteli da sruše Srbina.

- Oni su se dogovorili šta će ko kome da kompenzuje jer je poznato da u svakom sportu svi hoće da ruše šampiona. Udruže se drugi, treći, peti, šesti... Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, u svakoj profesiji, ne samo u tenisu. Pokušavaju da ga destabiliziju, ali, naravno, ne treba na to da se obazire. Sada raznorazni lupetaraju kako je zbog ishrane pao na drugo mesto i dodaju još svašta. Došlo je do zamora materijala, vratiće se Nole brzo - dodao je on.

foto: Fonet

Ako je ovo istina, onda Novak Đoković ima motiv više da se revanšira Raoniću u duelu koji igraju u utorak uveče od 21 čas.

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.