UŽASNE VESTI ZA NOVAKA: Đoković nije mogao da zamisli gori scenario posle poraza od Nadala!
Novak Đoković, Foto: EPA/IAN LANGSDON

nije dobro

UŽASNE VESTI ZA NOVAKA: Đoković nije mogao da zamisli gori scenario posle poraza od Nadala!

Veliki problemi za Otvoreno prvenstvo Australije

Objavljeno:

Australijan open se nalazi u velikim problemima i stoji ogroman znak pitanja da li će se uopšte održati prvi Gren slem u sezoni.

Problem je, očekivano, koronavirus! Ova dosadna i opaka pošast se ponovo preti da odloži neko veliko sportsko takmičenje.

Naime, kako je objavljeno u australijskim medijima, tamošnje vlasti su zabranile ulazak u zemlju stranaca i napuštanje kontinenta svojim državljanima do 2022, pa tako preti da se Otvoreno prvenstvo Australije pretvori u zatvoreno. Postoji mogućnost da po ugledu na druge zemlje, ovo ne bude važilo za sportiste.

Prvi čovek Teniskog saveza Australije Kreg Tajli veruje da će uspeti da se izbore sa svim problemima i da će Australijan open biti održan.

- Ne može da se dogodi da teniser bude zaglavljen u karantinu 14 dana, a da onda igra turnir. To ne možete da očekujete od njih. Nikako! Moramo znati sledeće u naredne dve sedmice, najviše mesec dana - da li će se granice otvoriti i da li ćemo moći da organizujemo turnire u više gradova. Ako to ne bude moguće, moraćemo da razmislimo o raznim scenarijima - rekao je Tajli.

Najgori mogući scenario je otkazivanje Australijan opena, što bi bilo najgore za Novaka Đokovića, koji je uvek prvi favorit na ovom turniru i najlakše može da dođe do titule, pošto je čak osam puta slavio u Melburnu.

Nadamo se da će se situacija sa koroanvirusom smiriti i da će srpski tenier imati prilik uda se približi Federeru i Nadalu po broju osvojenih Gren slem titula.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.