OGLASIO SE ĐOKOVIĆ: Ovo su prve reči Novaka posle diskvalifikacije sa US opena!
Foto: EPA/jason szenes

saopštenje

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ: Ovo su prve reči Novaka posle diskvalifikacije sa US opena!

Prvi reket sveta je poslao saopštenje medijima nakon što je odstranjen sa US opena

Objavljeno: 01:02h

Novak Đoković se ipak oglasio nakon što je diskvalifikovan sa US opena.

Najbolji teniser sveta je odstranjen sa Gren slema u Njujorku zato što je nenamerno pogodio lopticom u grlo ženskog linijskog sudiju, a organizatori su rešili da ga drakonski kazne.

Srbin je najpre nakon svega odbio da održi konferenciju za medije, ali je ipak na kraju odlučio da se oglasi saopštenjem za javnost.

- Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno.

- Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser.

- Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve - poručio je srpski teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.