NADAL NE VADI ĐOKOVIĆA IZ USTA: Sebičan je, gleda samo na svoje interese!
Toni i Rafa Nadal, Foto: AP/Michel Euler

OPET NAPADA!

NADAL NE VADI ĐOKOVIĆA IZ USTA: Sebičan je, gleda samo na svoje interese!

Asocijaciju profesionalnih teniskih igrača osnovali su Novak Đoković i Vasek Pospišil, nakon napuštanja Saveta igrača, a mogi smatraju da je u pitanju pogrešan tajming zbog situacije sa pandemijom korona virusa

Objavljeno:

Toni Nadal, Rafin stric i nekadašnji trener, izneo je svoje mišljenje o osnivanju nove Asocijacije profesionalnih teniskih igrača.

- Ovim otcepljenjem, Nole traži odbranu interesa tenisera, uglavnom ekonomskih. U novom udruženju branili bi se interesi najboljih 500 u singlu i najboljih 200 u dublu. To je proizvoljan broj. Zar ne bi bilo bolje da ih sve brani? - zapitao se Toni i dodao:

- Sada nije vreme za izazivanje raskola. Pored toga, primećujem određenu tačku sebičnosti kada neki gledaju samo na svoje interese. Znam koliko je teško organizovati turnir, bio sam direktor turnira na Maljorci nekoliko godina i znam koliko se radi na promociji i koliko novca promoter gubi.

Asocijaciju profesionalnih teniskih igrača osnovali su Novak Đoković i Vasek Pospišil, nakon napuštanja Saveta igrača , a mogi smatraju da je u pitanju pogrešan tajming zbog situacije sa pandemijom korona virusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.