SVE ŠIRA PODRŠKA ĐOKOVIĆEVOJ IDEJI MEĐU TENISERIMA: Saša Zverev kao pravi prijatelj stao uz Novaka!
Foto: Starsport©

očekivalo se

SVE ŠIRA PODRŠKA ĐOKOVIĆEVOJ IDEJI MEĐU TENISERIMA: Saša Zverev kao pravi prijatelj stao uz Novaka!

Sedmi igrač planete je istakao da nova organizacija srpskog tenisera je dobra stvar za tenis u celini

Objavljeno:

Saša Zverev pohvalio je Novaka Đokovića nakon što je najbolji teniser sveta osnovao Uniju profesionalnih teniskih igrača.

Srbin je formalno istupio iz Saveta igrača ATP-a u kome su ostali Rodžer Federer i Rafael Nadal i osnovao je Uniju profesionalnih teniskih igrača čiji je cilj stati na stranu tenisera izvan prvih 100 na ATP listi koji zarađuju mnogo manje novca od njihovih najboljih kolega.

Cilj je pravednija distribucija novca, prvenstveno s Gren slem turnira. Nezadovoljstvo takvim Đokovićevim potezom iskazali su Rafael Nadal i Federer.

Ipak, iako se još nije pridružio Uniji, ovu ideju pohvalio je nemački teniser Saša Zverev koji je posebno govorio o Đokoviću.

- Nisam još potpisao taj papir, ali mislim da je sjajna stvar da se igrači udruže. Sjajno je što možemo biti ujedinjeni. Đoković je prvi teniser sveta. On je zaradio dovoljno novca, ali on ne brine o tome. On ne treba da brine ni o čemu, ali ipak brine. On brine o stanju drugih igrača, o bogatstvu ovog sporta i sličnim stvarima - kazao je Zverev.

Uz Đokovića je stala i osvajačica 23 Gren slem titule Serena Vilijams koja je rekla da su "njegovi stavovi obično ispravni".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.