ZBOG NJEGA JE ĐOKOVIĆ BIO NA STUBU SRAMA: Morao sam to da uradim!
Foto: Starsport©

otvorio je dušu

ZBOG NJEGA JE ĐOKOVIĆ BIO NA STUBU SRAMA: Morao sam to da uradim!

Svi navijači Novaka Đokovića etiketiraju bugarskog tenisera da je glavni krivac što je Srbin bio na udaru svetske javnosti

Objavljeno:

Grigor Dimitrov se oglasio posle skoro mesec i nešto o dešavanjima na Adria touru u Zadru, koji je otkazan nakon što je bugarski teniser objavio da je pozitivan na koronavirus.

Bugarin je istakao da nije siguran da li će nastupati u Sinsinatiju.

- Trenutno sam vrlo nesiguran u vezi sa igranjem u Sinsinatiju. Da budem potpuno iskren, ne znam. Mislio sam o tome i mislim svakog dana. Osećam kao da ima toliko pitanja i tako malo odgovora - rekao je Bugarin, a prenosi Vavel.

Prisetio se trenutka kada je saznao da ima koronavirus.

- Zamislite ljude u situaciji koji su imali kontakt sa mnom, dete ili porodica koja ne može da dozvoli to sebi. Šta da radim, ta odgovornost bi mi stajala iznad glave do kraja života.

foto: AP

Pre finala iz Novaka Đokovića i Andreja Rubljova u Zadru ogalsio se Dimitrov sa lošim vestima, posle kojih je turnir otkazan.

- Morao sam da obavestim ljude kako bi odmah mogli da preduzmu sve preventivne mere. Iskreno, da saznam da sam prouzrokovao ovako nešto, verovatno bih određenoj osobi osećao da sam pomogao. Mi jesmo profi sportisti s jedne strane, ali smo zapravo kao i svi ostali. Imao sam nekoliko loših dana, bio sam umoran, istrošen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.