JOŠ JEDAN UDARAC ZA US OPEN: Veliki Noletov rival odustao od puta u Njujork! Šta će biti s Đokovićem?
Vavrinka i Zverev, Foto: EPA/Francus Malasig

ČEKA SE NOLETOVA ODLUKA

JOŠ JEDAN UDARAC ZA US OPEN: Veliki Noletov rival odustao od puta u Njujork! Šta će biti s Đokovićem?

- Vidim izrazito osetljivu zdravstvenu situaciju u Njujorku. Ne želim da putujem u SAD pod tim uslovima - izjavio je

Objavljeno:

Švajcarski teniser Sten Vavrinka je poslednji u nizu velikih tenisera koji su otkazali svoj nastup na US openu u Njujorku krajem ovog meseca.

Vavrinka je za medije u svojoj zemlji izjavio da ga brine zdravstvena situacija u i širenje koronavirusa. Umesto za nastup na gren slemu odlučio se da nastupi na čelendžerima u Evropi u drugoj polovini avgusta kako bi se pripremio za Rolan Garos, njegov omiljeni turnir.

- Vidim izrazito osetljivu zdravstvenu situaciju u Njujorku. Ne želim da putujem u SAD pod tim uslovima - izjavio je za švajcarsku televiziju RTS 35-godišnji bivši osvajač turnira u Flašing Medouzu.

Nastup na turniru u Njujorku, koji startuje 31. avgusta i igraće se pred praznim tribinama, otkazao je i drugi teniser sveta Rafael Nadal, a Federer već ne učestvuje zbog povrede. Čeka se Đokovićeva odluka, koji je, prema nekim nezvaničnim saznanjima, sve dalje od odlaska u SAD, iako bi mu to bilo veoma značajno kada su u pitanju bodovi u borbi za ATP rekorde.

U ženskoj konkurenciji su nastup otkazale Ukrajinke Jelena Svitolina i Holanđanka Kiki Bertens kao i prva teniserka sveta Ešli Barti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.