NOVAK JE URADIO ONO ŠTO SU MU SRBIJA I HRVATSKA DOZVOLILE: Imam samo jednu zamerku...
Foto: Mario Ćužić / HTS

bio je presrećan kad ga je zvao

NOVAK JE URADIO ONO ŠTO SU MU SRBIJA I HRVATSKA DOZVOLILE: Imam samo jednu zamerku...

Mladi hrvatski teniser je još jednom stao u odbranu najboljeg igrača sveta

Objavljeno:

Borna Ćorić je, nažalost, bio jedan od tenisera koji su se zarazili na Adria Tur-u u Zadru zbog čega je Novak Đoković bio na meti žestokih napada od strane zapadne javnosti i drugih nekih igrača, bivših i sadašnjih.

Hrvatski teniser se u međuvremenu oporavio, čak je igrao i finale na "EEC" kod Janka Tipsarevića u Beogradu, pa je sada ponovo stao u zaštitu Đokovića kao organizatora, baš kao što je to uradio i pre nekoliko dana.

Mladi Hrvat je bio gost podkasta "Wish & Go" na "Sport klubu" i tom prilikom govorio o Adria Tur-u i negativnom publicitetu.

foto: Srđan Stevanović

- Žao mi je što se Adria Tur tako završio. To je bio sjajan događaj sa jako dobrom namerom. Kada me je Novak pozvao, bilo mi je veoma drago što ću konačno odigrati neki meč. Tri meča su mi bila garantovana, što mi je u tom trenutku bilo super. Osim toga, trebalo je da igram pred domaćom publikom. Iz Zadra imam najlepša sećanja. Stvarno sam bio presrećan i stvarno mi je bilo krivo što se sve završilo kako se završilo. Na kraju je ispalo dosta negativno, bilo je dosta negativnih komentara. Nije ispalo lepo, a priča je trebalo da bude super - istakao je Ćorić i dodao:

- Možda smo se svi zajedno previše opustili, s obzirom da je u tom trenutku u Hrvatskoj bilo nula zaraženih, ili jedan, dva. Možda smo svi mislili da je gotovo i da možemo da se vratimo na staro. Nažalost, nije tako bilo. Novak je radio sve što su mu Hrvatska i Srbija dozvolile, ništa nije bilo van propisa. Jedina zamerka koju imam ne prema Novaku, već prema svima nama je da smo se možda previše opustili.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.