ĐOKOVIĆ IGRA NA US OPENU?! Odale su ga loptice s kojima trenira!
Foto: EPA/Jason Szenes

doneo odluku

ĐOKOVIĆ IGRA NA US OPENU?! Odale su ga loptice s kojima trenira!

Bivša američka teniserka gotovo da nema dilemu

Objavljeno: 08:51h

Novak Đoković je doneo svoju odluku oko igranja na US openu ove godine, ako se možemo osloniti na reči nekadašnje teniserke Rene Stabs.

Bivša američka igračica je navela da je najbolji teniser sveta tražio od organizatora US opena da mu dostave loptice za trening koje će se koristiti na Gren slemu u Njujorku što direktno implicira da će Srbin zaigrati na tom turniru.

- Izgleda da je Novak Đoković zartražio da mu se loptice sa US opena dostave, kako bi sa njima mogao da trenira. To implicira da će učestvovati na tom turniru. To naravno nije dogovoreno i videćemo šta će se dešavati u narednih nekoliko nedelja. Dobre vesti su da je broj novih slučajeva kovida u Njujorku fantastičan u poslednje vreme - izjavila je Stabs u podkastu “Magazin reket”.

foto: AP

S druge strane, to nije slučaj s Rafaelom Nadalom koji će gotovo sigurno preskočiti Gren slem na "Flešing Medouzu" s obzirom da je uveliko trenira na šljaci i očigledno se sprema za Rolan Garos.

- Malo može da zabrine kada vidite da Rafa trenira na šljaci – to nije dobar znak. Serena Viijams je rekla da će nastupiti, biće tu i Bjanka Andreesku, kao i bivša šampionka Naomi Osaka. Uzbuđena sam, mislim da ćemo imati dobru grupu igrača, koliko god da je to moguće - istakla je Stabs.

US open još uvek nije zvanično potvrđen da će se igrati.

Za sada je u planu da se glavni žreb igra od 31. avgusta do 13. septembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.