IZLAZI PO BEOGRADU, A NA INSTAGRAMU PODRŽAVA POSTOVE O VELIKOJ ALBAIJI: Brat napravio ozbiljan problem Džumhuru!
Foto: Printscreen/Instagram/zlatandzumhur

Dok je Damir sjajan dečko

IZLAZI PO BEOGRADU, A NA INSTAGRAMU PODRŽAVA POSTOVE O VELIKOJ ALBAIJI: Brat napravio ozbiljan problem Džumhuru!

Ne možemo reći da nije upućen o čemu se radi čim je "lajkovao" ovako skandalozne postove Dua lipe

Objavljeno:

Damir Džumhur, teniser iz BiH, je rado viđen u Beogradu i u Srbiji se oseća kao svoj na svome, a uz to često i trenira u prestonici Srbije i sjajan je prijatelj sa srpskim igračima, ali pitanje je kako će se osećati zbog gluposti koju je napravio njegov rođeni brat.

Zlatan Džumhur, mlađi brat poznatog tenisera, jedan od je onih pola miliona pratilaca pevačice Dua Lipe na društvenim mrežama koji su "lajkovali" njenu skandaloznu objavu sa zastavom i mapom "Velike Albanije" kojom je poručila da su Albanci jedini autohtoni narod na Balkanu.

Taj skandal već danima potresa region, posebno što je britanska pevačica poreklom sa Kosova, pripojila Albaniji teritorije koje pripadaju drugim državama, a ne samo Srbiji, pa su se oglasile brojne poznate ličnosti tim povodom.

S obzirom da je reč o svetskoj zvezdi sa velikom bazom fanova ne čudi što je preko 500.000 ljudi "lajkovalo" taj njen post, među njima je i Frančesko Toti (za koga je pitanje da li zna uopšte o čemu se radi), ali zato ima i onih koji su sigurno i veoma dobro upućeni u društveno-političke prilike na Balkanu.

Među njima bi svakako trebalo da bude i Zlatan Džumhur koji poput svog starijeg brata tenisera takođe često boravi u Srbiji i Beogradu, obožava da izlazi po beogradskim klubovima i splavovima, ima drugove i redovno objavljuje slike iz Beograda na društvenim mrežama.

Zato je trebalo da zna bolje, a sigurno je znao o čemu se radi kada je "lajkovao" objavu Dua Lipe koja pokazuje terorističke i seceonističke ideje albanskog naroda.

Inače, Zlatan Džumhur je pokušao da se bavi tenisom, ali nije bio preterano uspešan, pa se preorijentisao na manekenstvo, a diplomirao je u Sarajevu na Fakultetu političkih nauka, što bi samo trebalo da pokaže da je sigurno upućen u dešavanja na Balkanu.

Međutim, ovakva neopreznost može samo da ga dovede u problem, a ne samo njega, već i njegovog brata koji je sjajan momak. Tako da, Zlatane, ubuduće pamet u glavu i pazi šta lajkuješ, jer živimo u takvim vremenima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.