DOK ĐOKOVIĆ POKUŠAVA DA POMIRI BALKAN, DUA LIPA IZ LONDONA PROMOVIŠE RAT: Poznati Englez joj je sasuo sve u facu!
Dua Lipa i Nole, Foto: Starsport©, Printscreen

BRAVO ZA OVE REČI

DOK ĐOKOVIĆ POKUŠAVA DA POMIRI BALKAN, DUA LIPA IZ LONDONA PROMOVIŠE RAT: Poznati Englez joj je sasuo sve u facu!

Ubrzo je veoma koncizno i precizno pojasnio zbog čega je pevačicin post sporan

Objavljeno:

Dua Lipa, engleska pevačica albanskog porekla, koja je Albaniju videla samo putem TV uređaja i eventualno na Instagramu, prethodnih dana je dospela u žižu javnosti, pošto je bez blama promovisala "Veliku Albaniju", nešto čemu njena nacija već dugo teži, ali srećom bezuspešno.

- Autohtoni (pridev) za starosedeoca jednog mesta, izvornog, a ne poteklog od migranata ili kolonista - napisala je pevačica koju samo na Instagramu prati 50 miliona ljudi.

Naravno, ima onih koji ovo podržavaju, dok ima i onih drugih. Jedan takav je britanski novinar Sem Strit, koji joj je žestoko odgovorio na ovo.

- Dok ljudi kao Novak Đoković pokušavaju da ujedine Balkan i ne dobijaju za to ništa osim kritika, Dua Lipa sedi u Londonu i uradi ovo - napisao je Strit u odgovoru Lipi. Ubrzo je veoma koncizno i precizno pojasnio zbog čega je pevačicin post sporan.

- Objava pokazuje takozvanu Albaniju koja prisvaja delove Srbije, Grčke, Severne Makedonije i Crne Gore. Onda naziva ove nacije migrantima ili kolonistima, što je prilično ironično za Albanku rođenu u Vestminsteru - naveo je Strit.

Podsećamo, Dua Lipa je rođena 1995. godine u Velikoj Britaniji, a njeni roditelji Dukađin i Anesa su iz Prištine i napustili su ovaj grad 1992. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.