Đokoviću je u interesu da igra na US openu!
Foto: EPA/Lukas Coch

Poruka legende srpskom teniseru

Đokoviću je u interesu da igra na US openu!

Bivša teniserka smatra da je logično zbog cele trke za brojem Gren slem titula da se srpski teniser pre opredeli za Njujork nego za Pariz

Objavljeno:

Legendarna Kris Evert smatra da bi Novak Đoković trebalo da igra na US openu ove godine, jer mu je to idealna prilika da osvoji novu Gren slem titulu.

I dalje traje dilema da li će najbolji svetski teniseri igrati u Njujorku ili ostati u Evropi i spremati se za Rolan Garos, s obzirom da će prostor između dva turnira biti samo dve nedelje uz održavanje Mastersa u Madridu i Rimu.

Čini se kao da će određena grupa igrača preskočiti Gren slem u SAD i pripremati se samo za Rolan Garos, kao što je to najverovatnije slučaj sa Rafaelom Nadalom.

foto: AP

- Ne vidim zašto bi Nadal rizikovao povredu dolaskom u Njujork kada može da ostane u Evropi i da trenira na šljaci - kazala je Kris Evert i dodala da zbog toga očekuje Đokovića na Flešing Medouzu.

- Za Novaka Đokovića ne bih bila tako sigurna. Ako želi rekord po broju Gren slem titula i vidi da Federer, Nadal i neki drugi neće biti tamo, nije li njemu u interesu da pokuša da pobedi na US openu - pita se Evert. Đoković ima 17 Gren slem titula, tri manje od Federera i dve manje od Nadala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.