ŽESTOKI NAPADI NA ĐOKOVIĆA: Mora da snosi odgovornost, zbog ovoga mogu da otkažu US open! Ne pravite više žurke!
Foto: Mario Ćužić / HTS

ogorčen

ŽESTOKI NAPADI NA ĐOKOVIĆA: Mora da snosi odgovornost, zbog ovoga mogu da otkažu US open! Ne pravite više žurke!

On se osvrnuo i na činjenicu da je Novak Đoković predsednik Saveta igrača i da nije možda vreme za ostavu

Objavljeno:

Novak Đoković je na udaru javnosti zbog Adria tura u vreme korone! Britanski teniser Danijel Evans smatra da naš as mora da snosi posledice

- Mislim da je svima dao loš primer. Iako u toj državi ne postoje mere o socijalnom distanciranju, mislim da su toga morali da se drže. To nije šala, zar ne? Iako su se u toj državi mere ukinule i sve se vratilo u normalu, ja bih i dalje gledao da se što više distanciram od drugih osoba, koliko god mogu - započinje Evans.

Nastavio je oštro.

- Uopšte nije dobro što Grigor Dimitrov ima koronavirus i što Ćorić ima koronavirus, ali ako 'vratite film', da li je to iznenađenje? Mislim da je to pitanje koji svi treba da postavimo. Možemo mnogo da naučimo iz ove situacije. Nadam se da ova situacija neće otkazati US Open. Nadam se da se neće predomisliti organizatori US Opena, posle svega što se tamo desilo.

foto: EPA/Ali Haider

On se osvrnuo i na činjenicu da je Novak Đoković predsednik Saveta igrača i da nije možda vreme za ostavu.

- Ne znam. Iskreno, kada dođem na te sastanke, ne znam ni šta se priča, ni kako to funkcioniše, ni kako su svi oni došli na te pozicije. Ali, sagledajte situaciju. Mislim da ne bi trebalo da se prave žurke i da se igrači provode i igraju zajedno. Dva tenisera su testirana pozitivna na koronavirus i mora neko da preuzme odgovornost i objasni kako je došlo do ove situacije. Đoković mora da snosi odgovornost - zaključio je Evans.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.