ZATVOREN RESTORAN U KOME SU LUMPOVALI ĐOKOVIĆ I OSTALI: Svi gosti otkazali kad su čuli da su teniseri zaraženi!
Foto: Starsport©

Posledica

ZATVOREN RESTORAN U KOME SU LUMPOVALI ĐOKOVIĆ I OSTALI: Svi gosti otkazali kad su čuli da su teniseri zaraženi!

Za sada će svo osoblje i svi koji su bili u kontaktu sa igračima morati da se testiraju

Objavljeno:

Restoran u kome su teniseri koji su učestvovali na Adria Turu u Zadru boravili i lumpovali je zatvoren nakon što je otkriveno da su Grigor Dimitrov i Borna Ćorić zaraženi koronavirusom.

Čuveni ugostiteljski objekat u Zadru pod imenom "Niko" je zatvoren i sve osoblje će biti testirano jer je bilo u kontaktu sa zaraženim teniserima prethodnih dana, poručio je vlasnik Erik Pavin.

- Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo videti dalje šta ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvoriću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, decu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, ali nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo celi grad, odnosno Hrvatska - od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima - rekao je Pavin, dodajući kako je ionako planirao odmor.

Takođe, on je istakao da trenutno nema ni gostiju, pošto su mu svi gosti otkazali rezervacije kojih je imao 13 pre nego što se pročulo za virus među igračima.

Đoković i ostali učesnici Adrija tura su se u petak, po dolasku u Zadar, provodili u restoranu "Niko".

Podsećamo da je nakon što je potvrđeno da je Dimitrov pozitivan otkazano finale Adria Tour-a u Zadru, brojni igrači su se testirali i otkriveno je da koronavirus imaju i Borna Ćorić, kao i Đokovićev kondicioni trener Marko Paniki.

Novak se vratio u Beograd i testiran je zajedno sa članovima svoje porodice i sada iščekuje rezultate.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.