OTVOREN JE ADRIA TOUR: Sjajan dan na Dorćolu! Izvučene grupe, za vikend nas čeka pravi teniski spektakl!
Otvaranje Adria toura, Foto: Starsport©

ADRIA TOUR

OTVOREN JE ADRIA TOUR: Sjajan dan na Dorćolu! Izvučene grupe, za vikend nas čeka pravi teniski spektakl!

Sva dešavanja sa otvaranja ovog velelepnog teniskog spektakla koji počinje u našem glavnom gradu mogli ste da pratite uz naš lajv-blog

Objavljeno:

Došlo je vreme za dugo očekivani Adria Tour.

Na svečanom otvaranju učestvovali glumac Andrija Milošević, kao i muzički gosti Lola Astanova, Nemanja Radulović, Miljana Krasić, kao i dečiji hor "Magija".

Imali ste prilike da gledate dva revijalna meča, jedan u miks dublu gde su se pojavili Jelena Janković, Nenad Zimonjić i Olga Danilovića, zatim je odigran muški dubl svih učesnika turnira.

foto: Espreso.co.rs

Kada je reč o turniru, dnevna sesija krenuće u subotu od 14 časova, mečevi će otprilike trajati 45 minuta, a pauza između njih biće petnaest minuta.

Noćna sesija planirana je da krene u 19 časova. U svakoj sesiji odigraće se po četiri meča i što je najvažnije Novak Đoković i ostali takmičari igraće u oba termina.

U nedelju program kreće u 14 časova, a finale bi trebalo da se odigra oko 20 sati.

Evo i grupa tenisera za ovaj turnir:

GRUPA A: Đoković, Zverev, Krajinović, Troicki

GRUPA B: Tim, Džumhur, Lajović, Dimitrov.

Sva dešavanja sa otvaranja ovog velelepnog teniskog spektakla koji počinje u našem glavnom gradu mogli ste da pratite uz naš lajv-blog.

Uvodni dan se završava nastupom Nemanje Radulovića, sutra počinju prave teniske borbe i novi spektakl.

GRUPA A: Đoković, Zverev, Krajinović, Troicki

GRUPA B: Tim, Džumhur, Lajović, Dimitrov.

foto: Espreso.co.rs

ŽREB: Neverovatna situacija, parovi će biti određeni tako što će teniseri gađati u kutije, pa će po tome biti nameštene grupe!

18:55 - Sada će biti održan žreb za turnir u muškoj konkurenciji.

GOTOV JE MEČ: Ekipa Novaka Đokovića savladala je tim Zimonjića sa 6:4.

18:35 - Dobra zabava na Dorćolu, rezultat je izjednačen, a naravno da ishod meča nije u prvom planu.

foto: Starsport©

18.30 - Zverev je izveo egzibiciju bacivši reket od navodnog "besa", a Novak je izveo trik u vidu servisa ispod ruke.

18:25 - Ovaj meč deluje malo ozbiljnije od onog od pre sat vremena. Lajović je sada ušao u igru umesto Tima, a Dimitrov umesto Zimonjića.

18.20 - Počeo je revijalni dubl meč: Novak igra sa Timom na startu, dok su na drugoj strani Zverev i Zimonjić

18.10 - Vreme je za novi dubl. Ovoga puta će biti održan samo muški dubl, a učesnici su Dimitrov, Zverev, Zimonjić i Troicki, koji će snage odmeriti sa Krajinovićem, Lajovićem, Timom i Đokovićem.

17.55 - Na bini joj se pridružio i Novak Đoković.

17.48 - Astanova je održala svoj nastup, i iskreno, mnogo više od prosečnog muzičkog talenta, publiku je oduševila svojim izgledom...

1 / 4 Foto: Sport klub

17.35 - Sada sledi kulturni program i žreb. Nastupiće i prelepa Lola Astanova.

6:7 - POBEDA NOLETA I JECE!

6:6 - Igra se taj-brejk...

5:6 - Neverovatno, ali istinito. Kao da je puštaju :) Šalimo se naravno. Jelena je i treći put sačuvala svoj servis gem i tako donela priliku sebi i Noletu da u narednom gemu reše meč.

5:5 - Ponovo je nerešeno...

4:5 - Opet prednost Noleta i Jece.

4:4 - Novo izjednačenje...

3:4 - Jelena Janković je za sada jedina na ovom meču koja je uspela da sačuva dva svoja servis gema. Eto lepe statistike za nju po povratku na teren, doduše, rekreativnom. Nova prednost nje i Noleta.

3:3 - Olga i Nenad su izjednačili, doduše, malo jesu bili "pokvareni"; jer su napadali gotovo samo na Jelenu. Naravno, sve kroz šalu...

2:3 - Vraćen je brejk! Danilovićeva je definitivno "najozbiljnije" od svih shvatila ovaj meč, pa nimalo ne štedi ni Noleta, a ni Jelenu. Naravno, sve je to u opisu radnog mesta...

1:3 - Olga je sada malo isforsirala Jelenu, ali naravno, oosle svega joj se samo prijateljski osmehnula. Ipak je sportista - sportista, ne možeš baš da pustiš "penzionera" da te odere sa "nulom".

0:3 - Novi gem osvajaju Nole i Jeca i to na njen servis. Nije joj preterano "zakržljao" taj deo igre, koji, ruku na srce, nikada i nije bio njeno najjače oružje. Naravno, svaki poen propraćen je sa osmesima, šalama...

0:2 - Nole i Jeca su uzeli prvi brejk na meču, iako je Jankovićeva morala da se odmara na 15:40, čak joj je i sudija dao da se malo odmori.

1 / 3 Foto: Espreso.co.rs

0:1 - Na Noletov servis, Jeca i on su poveli u gemovima, uz napomenu da je Jankovićeva dala svoj prvi poen posle 2017. godine.

16.28 - Meč je počeo! Prvi na servisu je Nole.

16.26 - Tu su mnoge osobe iz srpskog džet-seta i sveta sporta. Predrag Danilović, Olgin otac, Andrija Milošević vodi program, dok su tu još i Dejan Milojević, Luka Pavićević, Miško Ražnatović...

1 / 2 Foto: Espreso.co.rs

16.21 - Igrači se zagrevaju za ono što sledi, a to je verovatno jedan set tenisa.

16.15 - Sve je spremno za početak dubl meča... Jelena Janković i Novak Đoković protiv Nenada Zimonjića i Olge Danilović.

16.09 - Počelo je otvaranje, mladi hor "Magija" peva himnu Srbije, a onda i Beograda.

16.00 - Ovde ste mogli uživo da ispratite pres konferenciju, a sada možete da proverite šta su sve rekli Nole i ostali teniseri, kako srpski, tako i inostrani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.