ĐOKOVIĆ IGRA FUDBAL I PRAVI ŽURKE, A NEMA VREMENA ZA SASTANAK O US OPENU: Nemac pljuvao Novaka, pa obrisao!
Novak Đoković sa Dimitrovim, Timom i Zverevim je igrao fudbal na Dorćolu, Foto: Starsport©

opet kritike

ĐOKOVIĆ IGRA FUDBAL I PRAVI ŽURKE, A NEMA VREMENA ZA SASTANAK O US OPENU: Nemac pljuvao Novaka, pa obrisao!

Najbolji teniser sveta je ovog puta napadnut jer se nije uključio u sastanak putem video poziva na kome je 400 tenisera raspravljalo o održavanju ovogodišnjeg US opena

Objavljeno:

Novak Đoković je sada na udaru i zbog fudbalske utakmice koju je organizovao između kolega tenisera i umetničke reprezentacije Srbije kao događaj u okviru turnira koji organizuje u Beogradu.

Njega je napao potpredsednik Teniskog saveza Nemačke Dirk Hordorf i kritikovao ga zato što je tog dana igrao fudbal, a pre toga nije mogao da se uključi na sastanak preko video poziva na kome je bilo preko 400 tenisera koji su raspravljali na temu održavanja predstojećeg US opena u okolnostima zaštite od koronavirusa.

- Žurka i fudbal u Beogradu, ali kao predsednik Saveta tenisera nije imao vremena da prisustvuje video pozivu sa 400 ostalih tenisera. I sve posle poruke u kojoj se jasno protivi nasavku US opena. O Bože", napisao je Hordorf na svom Tviteru.

Ipak, on je ubrzo obrisao svoj tvit, ali kako to uvek biva internet svet beleži i pamti.

On je podržao i mišljenje jednog čoveka sa Tvitera povodom Adria tura koji Đoković organizuje, a u kome se kritikuje što srpski teniser sada ne priča sa igračima kao predsednik Saveta, iako je javno kritikovao mere koje organizatori US opena planiraju da uvedu kako bi se taj turnir odigrao.

- Đokovićev Adrija tur izgleda da je kao žurka. ATP i US open se bore kako da bezbedno prebace tenisere iz hotela u hotel, kako da ih izoluju i testiraju, a vaš najbolji teniser sveta vam šalje ovakve fotografije? Biće interesantno u nedeljama ispred - napisao je izvesni Džerald Klefman, a Hordorf je ritvitovao, odnosno podelio sa svojim pratiocima.

Adria tur zvanično počinje u petak kada će biti svečana ceremonija otvaranja i potom biti revijalni mečevi u miks dublu, a zvanični deo turnira će biti održan u subotu i nedelju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.