NISMO SVI KAO ĐOKOVIĆ! Teniser udario na Đokovića, pa potkačio i Nadala i Federera!
Danijel Evans je kritikovao "Veliku trojku", Foto: EPA/Rob Prezioso/EPA/Nic Bothma

ISprozivao ih je sve

NISMO SVI KAO ĐOKOVIĆ! Teniser udario na Đokovića, pa potkačio i Nadala i Federera!

Kaže da mnogi ne obraćaju pažnju na slabije rangirane igrače

Objavljeno:

Ponovo teniseri dižu glas i izražavaju neslaganje sa Novakom Đokovićem nakon što je rekao da mu se ne dopadaju mere predostrožnosti i prevencije koje je US open najavio za ovogodišnji turnir.

Gren slem na Flešing Medouzu je najavio određene mere kako bi se smanjio rizik od zaraze koronavirusom, a srpski teniser je istakao da su pojedine mere previše ekstremne, posebno što će biti dozvoljeno da sa igračem bude po jedan trener i bez fizioterapeuta.

Njegovu reakciju je kritkovao britanski teniser Danijel Evans koji je rekao da nisu svi kao najbolji igrač sveta i da je zdravlje na prvom mestu.

Danijel Evans je reagovao na Đokovićevu reakciju
Danijel Evans je reagovao na Đokovićevu reakcijufoto: EPA/Ali Haider

- Većina ljudi koja će igrati turnir putuje sa samo jednim trenerom – to ograničenje nije velika stvar. Nisu svi kao Novak. Ne putuju svi sa trenerima i lekarima, tako da mislim da njegov argument nije na mestu. To ne važi za ostatak žreba, već samo za najbolje igrače - rekao je Evans.

Britanac je "potkačio" i ostatak "velike trojke".

- Federer i Nadal mogli bi da pomognu slabije rangiranim igračima. Nije sve u novcu, bitno je i zdravlje igrača. Ako je bezbedno, dolazak sa samo jednim trenerom neće biti razlog da se odustane od turnira - poručio je Britanac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.