NOVAK TO SMATRA MALO PREVIŠE EKSTREMNIM: Đoković se pobunio protiv najavljenih mera prevencije na US openu!
Foto: EPA/Francis Malasig

Ne slaže se s time

NOVAK TO SMATRA MALO PREVIŠE EKSTREMNIM: Đoković se pobunio protiv najavljenih mera prevencije na US openu!

Srpski teniser smatra da učesnici moraju uz sebe da imaju fizioterapeuta

Objavljeno: 08:40h

Novaku Đokoviću se ne dopadaju predložene mere prevencije za predstojeći US open koji bi uprkos pandemiji koja je bila trebalo da se održi u septembru ove godine.

Najbolji teniser sveta smatra da su te mere malo više ekstremne, a posebno mu se ne dopada to što samo jedan član stručnog štaba može biti u pratnji igrača tokom turnira.

- Nećemo moći da idemo na Menhetn, spavaćemo u aerodromskim hotelima i biti testirani dva ili tri puta nedeljno.To je nemoguće. Mislim, potreban vam je trener, ali istovremeno i kondicioni trener i fizioterapeut - rekao je Đoković, a prenosi Bi-Bi-Si.

Srbin je najavio da će kao predsednik Saveta igrača razgovarati najpre sa svojim kolegama, a potom i sa organizatorima kako bi postigli neki kompromis.

S druge strane, Rafael Nadal je pozvao organizatore da obezbede sigurne uslove za sve učesnike.

- Da ste me pitali da li želim da putujem u Njujork i igram tenis danas, rekao bih vam da je moj odogovor ne. Sve dok turnir ne bude organizovan pod ekstremno bezbednim uslovima. Ako ne bude tako, nema smisla da ga igramo. Moramo da budemo odgovorni i pošaljemo jasnu poruku čovečanstvu. Nije lako organizovati veliki turnir - poručio je Rafa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.