ĐOKOVIĆ OTKRIO ONO ŠTO NIKO NIJE ZNAO: Nole, Rodžer i Rafa imaju zajedničku WhatsApp grupu preko koje se dopisuju!
Rafael Nadal, Rodžer Federer i Novak Đoković imaju zajedničku grupu u kojoj se dopisuju, Foto: Printscreen/Youtube/ATP Tour

Stalno su u kontaktu

ĐOKOVIĆ OTKRIO ONO ŠTO NIKO NIJE ZNAO: Nole, Rodžer i Rafa imaju zajedničku WhatsApp grupu preko koje se dopisuju!

Mnogi bi dali mnogo toga da mogu samo da zavire u njihove međusobne poruke

Objavljeno:

Novak Đoković je prošle nedelje, tokom boravka u Beogradu, kad se družio sa novinarima, ispričao kako izgleda atmosfera u svlačionici posle njegovih mečeva protiv Rafaela Nadala i Rodžera Federera i kako se ponašaju nakon toga.

Sada je u Dubaiju otkrio i nešto što svetska teniska javnost uopšte nije znala, a to je da njih trojica imaju i zajedničku "WhatsApp" grupu u kojoj se dopisuju.

Insinuacije da su u svakodnevnom kontaktu je dao Nadal u jednom od poslednjih intervjua, pa je voditelj zvaničnog kanala turnira u Dubaiju upitao Đokovića da to potvrdi.

- Da, imamo - rekao je kroz osmeh Novak.

Usledilo je novo pitanje o tome ko je od njih najaktivniji u grupi i o čemu se između ostalog dopisuju?

- Svi smo aktivni ili nismo aktivni. Kada nismo aktivni, nismo, ali kada smo aktivni, svi odgovaraju. Slažemo se dobro, dugo se poznajemo i postoji neverovatno poštovanje među nama i profesionalno i privatno, tako, da dokle god je tako, mislim da svi imaju koristi od toga, posebno naš sport - rekao je Đoković.

Novak Đoković će prvi put igrati u Dubaiju posle 4 godine
Novak Đoković će prvi put igrati u Dubaiju posle 4 godinefoto: Starsport©

Najbolji teniser sveta se inače posle nekoliko godina pauze vraća na turnir u Dubaiju koji će mu biti prvo takmičenje nakon osvajanja Australijan opena i poslužiće mu kao zagrevanje za Masterse u Indijan Velsu i Majamiju.

- Nedostajalo mi je. Nisam igrao ovde četiri godine i radujem se što se vraćam tu na teren. Počeo sam sezonu na najbolji mogući način u Australiji i sada se nadam da mogu da nastavim taj niz i u Dubaiju.

Novak Đoković je govorio i o prvom protivniku u Dubaiju
Novak Đoković je govorio i o prvom protivniku u Dubaijufoto: Starsport©

Njemu će na startu biti protivnik Malek Džaziri, a taj meč se igra u ponedeljak negde oko 16 časova.

- Dobro se slažemo, on je veoma fin momak i često treniramo zajedno. Nesrećno je za njega, čudno je što se to desilo u žrebu, ali je veoma talentovan igrač i iskusan istovremeno. Mnogo godina već igra na ATP turu.

Đoković u Dubaiju nije osvojio trofej od 2013. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.