SJAJNE DEKORACIJE KOJE NE IZISKUJU MNOGO NOVCA: Uredite svoj prostor na ovaj način i niko neće ostati ravnodušan!
Ilustracija, Foto: Profimedia

3d satovi

SJAJNE DEKORACIJE KOJE NE IZISKUJU MNOGO NOVCA: Uredite svoj prostor na ovaj način i niko neće ostati ravnodušan!

Ukoliko su vam zidovi prazni i dosadni, predstavljamo vam fantastičnu ideju kako da ih ukrasite

Objavljeno:

Dom treba da bude mesto gde naša duša uživa. Uređenjem enterijera stvaramo priču koju želimo da živimo.

Često sjajne dekoracije u stanu ili kući ne traže mnogo novca već samo dovoljno kreativnosti i dobru ideju. Ukoliko su vam zidovi prazni i dosadni, predstavljamo vam fantastičnu ideju kako da ih ukrasite.

3D zidni sat sa ramovima za fotografije osvežiće i ulepšati vaš prostor. On je napravljen od srebrnog brušenog aluminijuma, a brojevi su od eva pene sa brušenim aluminijumom srebrne boje sa prednje strane. Na satu se nalaze 4 rama za fotografije umesto brojeva 12, 3, 6 i 9. Sat možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana po ceni od 2.988 rsd.

foto: Promo

Naredni model sata je u kombinaciji crne i bele boje. Brojevi su različite veličine, od eva pene sa akril plastikom sa prednje strane u crnoj i beloj boji visokog sjaja. Jako je interesantan i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ovaj model 3D sata je sličan prethodnom. Brojevi su takođe različitih veličina, ali je kombinacija boja drugačija – u pitanju je srebrno – crna varijanta. Crni brojevi imaju efekat visokog sjaja, a srebrni imaju efekat ogledala. Ovaj sat možete poručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Jedan od omiljenih i najtraženijih modela je upravo ovaj 3D sat sa mešavinom brojeva različitih veličina i reči. Dostupan je u srebrnoj i crnoj boji. Srebrni brojevi imaju efekat ogledala, a crni brojevi imaju efekat visokog sjaja. Zahvaljujući svom modernom izgledu, čini se kao da lebde u vazduhu iako su zakačeni za zid. Ovaj sat možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana po ceni od 2.988 rsd.

foto: Promo

Naredni model je napravljen od mešavine crtica i slova. Umesto brojeva 12, 3, 6 i 9 su napisani brojevi na engleskom jeziku. Takođe možete izabrati da li vam više odgovara u crnoj boji visokog sjaja ili srebrnoj boji sa efektom ogledala. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

*Celokupan asortiman dostupnih modela 3D satova možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.