SRBIJA NEKOME SMETA, A MI SAMO ĆUTIMO! Đoković pobesneo posle NAPADA!
Novak i Srđan Đoković, Foto: Beta

otvorio dušu

SRBIJA NEKOME SMETA, A MI SAMO ĆUTIMO! Đoković pobesneo posle NAPADA!

- Uspeh ove zemlje je i naš uspeh.

Objavljeno: 19:28h

Srđan Đoković je gostovao u emisiji "Među nama" na televiziji "Nova S" i pričao o brojnim temama kap što su njegov sin Novak, patriotizam, problemi...

- Uspeh ove zemlje je i naš uspeh. Moj sin je, između ostalih, zaslužan za to. Svi treba da budemo srpske patriote. Mi nekome smetamo, prozivaju nas svi živi, trpimo to i ćutimo, strašno je šta se događa. Vreme je da pokazujemo da nema čega da se stidimo - rekao je Srđan.

On se dotakao i situacije u kojoj je Novak posle osvojenog ATP kupa pevao patriotske pesme.

- Neću ni da pominjem šta su i sa kim pevale naše komšije posle Svetskog prvenstva. Ili šta rade južne komšije. Ja sam naučen, a učio sam i decu, da su komšije važnije od rođaka. Ne možemo stalno da trpimo - rekao je Đoković.

Španski teniseri su bili nezadovoljni navijanjem naših sunarodnika u Australiji.

- Prvi put su Španci igrali pred ovakvom publikom. Naših navijača je bilo više, nisu navikli na to. Ružno je kako su komentarisali, posebno njihov najbolji igrač. Nisu naučili da gube. Mi smo Novaka vaspitali da su i porazi deo sporta. Kada je bio dečak, znao je da zaplače nakon poraza. Kažnjavali smo ga zbog toga, da bi naučio da gubi. Ukoliko se to desi, branili smo mu da ide na trening, to je najveća kazna.

On je dodao i da će Nole po okončanju karijere žibetu među svojim narodom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.