SRPSKI TENISER DONEO ŠOKANTNU ODLUKU: Završavam karijeru na kraju godine!
Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Majstore, hvala za sve

SRPSKI TENISER DONEO ŠOKANTNU ODLUKU: Završavam karijeru na kraju godine!

Posle 16 dugih godina profesionalnog igranja i silnih teških povreda, rešio je da je kraj

Objavljeno: 15:55h

Janko Tipsarević je rekao da je dosta! Srpski teniser je objavio kraj svoje dugogodišnje karijere, koja je samo u seniorskoj konkurenciji trajala 16 godina.

Svojevremeno najperspektivniji srpski teniser i najbolji junior planete poslednjih godina je vodio veliku bitku sa povredama, pre svega sa stopalom zbog čega je vrlo malo i retko igrao.

Ipak, njegovo telo više ne može da izdrži najveće napore i doneo je najtežu odluku - da završi karijeru. To je podelio putem svog Instagrama.

- Bilo je ovo sjajnih 16 godina. Posle mnogo ispitivanja duše i razmišjanja šta mi je važno u ovoj fazi života, šta me čini srećnim, odlučio sam da napustim profesionalni tenis. Neću vam pisati srceparajući govor (još uvek) zbog kog ćete plakati (smeh) jer još ima tenisa u meni. Ako ne računam US Open sledeće sedmice i nekoliko ATP turnira, moje poslednje takmičenje će biti Dejvis kup u Madridu. U godinama koje slede pažnju ću usmeriti na porodicu, našu Tenisku akademiju i međunarodno trenersko iskustvo nekoliko sedmica godišnje. Hvala vam svima za svu podršku - napisao je Tipsarević.

Dakle, on je odlučio da poslednji meč u karijeri odigra kao član reprezentacije koja mu je uvek bila iznad svega.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.