SENZACIJA! POBEDA KARIJERE MIOMIRA KECMANOVIĆA: Srbin srušio Zvereva na Mastersu u Sinsinatiju!
Miomir Kecmanović, Foto: AP/Silas Stein

masters u sinsinatiju

SENZACIJA! POBEDA KARIJERE MIOMIRA KECMANOVIĆA: Srbin srušio Zvereva na Mastersu u Sinsinatiju!

Srpski teniser je savladao sedmog tenisera sveta

Objavljeno:

Srpski teniser Miomir Kecmanović je savladao Aleksandra Zvereva u drugom kolu turnira u Sinsinatiju posle tri odigrana seta!

Mogao je Kecmanović ranije da dobije sedmog tenisera sveta. Imao je prednost brejka u prvom setu, ali nije ju je sačuvao do kraja i posle taj brejka Zverev je bio bolji i dobio ga 7:4. Ipak, bolju igru Kecmanović je krunisao u drugom setu, koji je ubedljivo dobio 6:2 i zasluženo izborio treći set. Ključno je bilo što je srpski teniser sačuvao mirnoću, za razliku od Zvereva, koji je i pored "ukradenog" prvog seta, srljao iz greške u grešku, posebno posle servisa.

U odlučujućem setu dva puta je imao brejk prednost. Jednom je uspeo da vrati Zverev, ali drugi put nije. Kecmanović je iskoristio drugu meč loptu i prošao u osminu finala, gde ga čeka pobednik meča Tiafo - Agut. Pored sjajne igre 58. igrača sveta treba napomenuti da je Zverev, ko zna koji put u ovom delu sezone, demonstrirao neviđeno odsustvo koncentracije. Na meču je odservirao čak 20 dvostrukih servis grešaka i kada se to uzme u obzir, može se slobodno reći da je za njega uspeh što je meč doterao do trećeg seta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.