MAJKA ENDIJA MARIJA UPRAVO JE ODUŠEVILA SRBE: Nekad se radovala Novakovim porazima, a sad...
Džudi Mari, Foto: EPA/Hamish Blair

VIMBLDON 2019.

MAJKA ENDIJA MARIJA UPRAVO JE ODUŠEVILA SRBE: Nekad se radovala Novakovim porazima, a sad...

Iako je Britanac veliki prijatelj sa srpskim teniserom, njegova majka Džudi često je davala izjave koje nisu bile pohvalne na Đokovićev račun

Objavljeno:

Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića je Endi Mari.

Iako je Britanac veliki prijatelj sa srpskim teniserom, njegova majka Džudi često je davala izjave koje nisu bile pohvalne na Đokovićev račun. Međutim, sada je situacija drugačija.

U intervjuu koji je dala za Sport klub, Džudi Mari je istakla da Đokovića poznaje više od 20 godina i da je presrećna što je bila svedok njegovog uspona do samog vrha svetskog tenisa zajedno sa njenim sinom.

- On mora da bude favorit, ima neverovatan skor ovde. Toliko je raznovrsan igrač, dugo je u vrhu, voli Vimbldon, zna na šta se sve svodi, osvojio je veliki broj Gren slemova, razume kako treba da se pripremi za to, kako da se izbori sa dvonedeljnim naporom takmičenja. Sve se svodi na fokus, pošto je takmičenje dugo. Poznajem ga od njegove 11. ili 12. godine, Endi i on su vršnjaci. Prelepo je bilo pratiti njegovu karijeru, dobri smo prijatelji sa njegovom porodicom, sa njegovom suprugom i decom sada. Bilo je lepo videti taj put kako su igrali na tim turnirima do njihove dominacije svetskim tenisom. On je moj favorit za novu titulu - rekla je Džudi Mari za Sport klub.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.