NOVAK GA JE POHVALIO, A ON JE SPUSTIO KIRJOSA: S njim neću da budem prijatelj! Ne želim ništa sa takvim osobama!
Feliks Ože-Aljasim ne želi uopšte da ima kontakt van terena sa Nikom Kirjosom, Foto: Printscreen/Youtube/Tennis TV

Nada svetskog tenisa

NOVAK GA JE POHVALIO, A ON JE SPUSTIO KIRJOSA: S njim neću da budem prijatelj! Ne želim ništa sa takvim osobama!

Dečko ispravno razmišlja i zato će da uspe u tenisu

Objavljeno:

Feliks Ože-Aljasim je nadolazeća zvezda svetskog tenisa i očekuje se mnogo od njega u budućnosti, što je istakao nedavno i Novak Đoković.

A da se 18-godišnji Kanađanin razvija u pravom smeru i da ima ispravna razmišljanja moglo smo da vidimo i po njegovom stavu o Niku Kirjosu koga je pobedio na turniru u Kvinsu.

Bahati Australijanac predugog jezika je i na tom meču divljao i bezobrazno se ponašao i prema sudiji i prema publici, a da ne pominjemo one prozivke za Novaka Đokovića.

- Teško je biti spreman za tako nešto, bio sam fokusiran na ono što sam morao da uradim, ali on je tako netipičan i mislim da je otišao prilično daleko, možda i dalje nego što je ikada bio. Mislim da je on dobar teniser, ali nikada ne bih mogao da budem prijatelj ili blizak takvoj osobi, suviše smo različiti. Divim se onome što radi na terenu, veoma je dobar igrač, njegovi teniski kvaliteti su neverovatni. Za ostalo, ako bismo se recimo poznavali u školi ili bilo šta drugo, on nije neko s kim bih bio prijatelj ili bih voleo da živim. Morate da gledate dve stvari. On kao teniser i on kao osoba. Ne volim da imam bilo šta sa takvim osobama - jasan je bio kanadski teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.