POSLE OVOGA, KIRJOS MOŽE SAMO DA SE POKRIJE UŠIMA: Nole se konačno osvrnuo na prozivke bezobraznog Australijanca!
Đoković i Kirjos, Foto: EPA/Kiko Huesca/AP

BRAVO, GOSPODINE!

POSLE OVOGA, KIRJOS MOŽE SAMO DA SE POKRIJE UŠIMA: Nole se konačno osvrnuo na prozivke bezobraznog Australijanca!

- Šta da vam kažem za Kirjosa, u suštini mislim da on nije loš momak, ne znam zašto to izjavljuje, da li želi da privuče pažnju - istakao je Nole

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Novak Đoković je odvojio malo vremena iz svog zgusnutog rasporeda kako bi u jeku priprema za Vimbldon, koje on održava u Beogradu, na Akademiji Tipsarević, porazgovarao sa novinarima.

Jedna od tema bili su i učestali i skandalozni napadi Nika Kirjosa na njega. Novinar Espresa ga je pitao, a on je tim odgovorom pokazao koliki je gospodin.

- Šta da vam kažem za Kirjosa, u suštini mislim da on nije loš momak, ne znam zašto to izjavljuje, da li želi da privuče pažnju... Očigledno želi da bude otvoren iskren i transparentan. Ja pošutujem njega i svakoga, nemam problem s tim... Da li ukazuje poštopvanje u ondnosu na ono kako ukazuju drugi, mislim da ne.

Novak Đoković trenira sa Troickim
Novak Đoković trenira sa Troickim foto: Espreso.co.rs

- Imao sam priliku da ga upoznam, pre nego što je krenuo sa kritikama na moj račun, čak sam mu i ponudio neku vrstu pomoći pre 5 godina na US Openu, jer sam i ja imao tako isto mnogo kritika na svoj račun tokom karijere, ali nešto se od tog trenutka promenio. Nikada mi se nije obratio privatno, samo ovako putem medija i društvenih mreža. Stvarno sam se trudio da poštujem svakoga u životu, nikada ni sa kim nisam imao problema, ne razumem razloge ali opet poštujem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.