OVAJ DEČKO JE 100% LUD! Kirjos najstrašnije popljuvao Rolan Garos: Frenč open je sr***e u poređenju s Vimbldonom!
Nik Kirjos traži da se ukinu turniri na šljaci, Foto: EPA/Ettore Ferrari

Traži da se ukinu turniri na pljaci

OVAJ DEČKO JE 100% LUD! Kirjos najstrašnije popljuvao Rolan Garos: Frenč open je sr***e u poređenju s Vimbldonom!

Ovom momku je definitivno potrebno jedno dobro prevaspitavanje

Objavljeno:

Nadobudni, bezobrazni, bahati i sramotni Nik Kirjos se ne smiruje ovih dana, pa čak ni posle onih incidenata na Mastersu u Rimu odakle je diskvalifikovan kada je odlučio da napusti meč.

U međuvremenu pre toga je u intervjuu izvređao i Rafaela Nadala i Novaka Đokovića i još neke tenisere čime je samo dodatno probudio gnev teniske javnosti na sebe.

Sada je ponovo rešio da učini isto, samo što je ovaj put odlučio da ne pljuje ni po jednom od igrača, već je direktno napao ATP i Rolan Garos.

Dok većina tenisera posle turnira u Rimu privodi svoje pripreme na šljaci kraju uoči predstojećeg drugog Gren slema sezone u Parizu, Australijanac je skoknuo do Londona jer se uželeo igranja na travi?!

On je tamo sparingovao sa Endijem Marijem koji se sprema za učešće na Vimbldonu, i baš to je probudilo poriv u Kirjosu da krene da pljuje po uopšteno zemljanoj podlozi, šljaci i samom Rolan Garosu.

- Šta se dešava? Evo me kako teniram sa Endijem Marijem. Mislim da je Vimbldona najbolji turnir na svetu, pogledajte ovu savršenu travnatu podlogu. Rešite se šljake, ljudi. Ko voli šljaku kada je tako loša. Ser Endi Mari je tu - rekao je Kirjos i nastavio:

- Činjenica je da sam ovde i da za par dana moram da idem u Pariz. Frenč Open je sr**e u poređenju sa ovim. Apsolutno sr**e - završio je onako u "svom stilu".

Ovom momku je očigledno potrebno jedno dobro prevaspitavanje i neka surova kazna koja će ga naterati da se malo zapita o svom ponašanju.

Možemo samo da zamislimo kako će ga dočekati i organizatori, a posebno pariska publika kada se sledeće nedelje bude pojavio pred njima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.