BESRAMNI KIRJOS DISKVALIFIKOVAN U RIMU: Divljao, šutnuo flašicu, bacao stolicu, a onda prekinuo meč i otišao!
Nik Kirjos je izbačen sa Mastersa u Rimu, Foto: Printscreen/Twitter

Zgrozio je sve

BESRAMNI KIRJOS DISKVALIFIKOVAN U RIMU: Divljao, šutnuo flašicu, bacao stolicu, a onda prekinuo meč i otišao!

Australijanac je preterao u svakom smislu i ATP bi morao posle ovoga žestoko da reaguje

Objavljeno: 16:17h

Nik Kirjos je diskvalifikovan sa Mastersa u Rimu zbog svog skandaloznog ponašanja.

Meč između bezobraznog i problematičnog Australijanca i Kaspera Ruda je prekinut posle prvog gema trećeg seta pošto je Kirjos napustio teren.

Australijski teniser je izazvao nezapamćeni incident i zbog ovoga što je uradio sigurno ga čeka žestoka kazna i vrlo verovatno suspenzija od ATP tura koji je mu je i predugo gledao kroz prste uprkos brojnim sramnim ekscesima koje je imao na terenu.

Kulminacija je bila definitivno sada na "Foro Italiku" kada je Kirjos jednostavno odlučio da odšeta sa terena usred meča nezadovoljan brojnim kaznama koje mu je izrekao sudija u stolici zbog ponašanja na ovom meču.

On je uspeo da preko taj-brejka u drugom setu izbegne eliminaciju i izbori odlučujući treći set, ali je onda izgubio gem na svoj servis, da bi odmah uzvratio taj-brejkom.

Međutim, to ga nije smirilo pa je posle greške iz bekhenda zaratio sa navijačima koje je napao da se previše pomeraju i da su mnogo bučni tokom njegovih servisa, a sudija mu je izrekao još oštriju kaznu oduzimanjem gema zbog nesportskog ponašanja.

Tada je potpuno izgubio kontrolu nad sobom.

Prvo je slomio reket za šta je dobio zvižduke publike, pa je onda šutnuo flašicu sa vodom i na kraju zgrabio stolicu pored terena i bacio je, a sve to u inat gledaocima koji su šokirani takvim bahatim i bezobraznim ponašanjem počeli još više da mu zvižde.

Ali tada je Kirjos doneo šokantnu odluku, samo je spakovao svoju torbu, prišao do protivnika i pružio ruku i njemu i sudiji u stolici, a onda jednostavno izašao sa terena.

Sudija nije nimao izbora nego da diskvalifikuje Australijanca iz meča i dodeli pobedu Rudu.

Inače, ova njegova eksplozija je stigla samo dan nakon šokantnog intervjua u kome je izvređao brojne igrače, pre svih Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.