SLAVNI TENISER SKROZ PROLUPAO I NE ZNA ŠTA PRIČA: Navijači neće da gledaju mečeve Đokovića i Nadala!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: AP/Aaron Favila

REČE I OSTADE ŽIV

SLAVNI TENISER SKROZ PROLUPAO I NE ZNA ŠTA PRIČA: Navijači neće da gledaju mečeve Đokovića i Nadala!

Uvek ima onih koji moraju da budu kontra svemu

Objavljeno:

Rivalstvo Novaka Đokovića i Rafaela Nadala jedno je od najvećih u istoriji tenisa.

Do sada su Srbin i Španac odigrali 53 meča, a neki od njih su bili i više nego spektakularni. Poslednji put su ova dva tenisera ukrstila koplja u finalu Australijan opena, u kom je Đoković sa 3:0 počistio Nadala i tako došao do 28. pobede u međusobnim duelima. Epski duel je bilo finale iz 2012. godine takođe odigrano u Melburnu. Meč je trajao pet sati i 53 minuta, a kao pobednik je izašao srpski teniser.

Međutim, uvek ima onih koji moraju da budu kontra svemu pa tako i onima koje suparništvo Đokovića i Nadala smatraju uzbudljivim i nepredvidivim.

- Kada igraju Novak protiv Rafe, to nije dobro za gledanje, ali je potpuno drugačija situacija kada se jedan na drugog namere Federer i Nadal. To mislim zbog toga što Rafa i Novak imaju sličan stil igre, ne izlaze na mrežu, nije lako igrati protiv njih, ali takve mečeve navijači ne žele da gledaju - rekao je Ilie Nastase, bivši svetski broj jedan.

To je samo jedan u nizu šokova koji je rumunski teniser priredio svetskoj javnosti. Često se nalazio u centru pažnje zbog problematičnog ponašanja, dva puta je bio privođen zbog vožnje u alkoholisanom stanju, vređao je Serenu Vilijams na rasnoj osnovi, a suspendovan je iz tenisa zbog nedoličnog ponašanja na meču FED kupa koji su igrale Rumunija i Velika Britanija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.