LEGENDARNI STRUČNJAK SIGURAN: Đoković će prestići Federera, a ovo je Srbinova velika prednost na tom putu!
Novak Đoković, Foto: EPA/Sebastien Nogier

ON JE UVEREN U TO

LEGENDARNI STRUČNJAK SIGURAN: Đoković će prestići Federera, a ovo je Srbinova velika prednost na tom putu!

Kako je izjavljivao ranije, njegov cilj je osvajanje Rolan Garosa što bi ga još više približilo rekordu Rodžera Federera od 20 Gren slem titula

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković ne blista posle Australijan opena, a kako je priznao razlog za to su stvari koje su se događale van terena.

Kako je izjavljivao ranije, njegov cilj je osvajanje Rolan Garosa što bi ga još više približilo rekordu Rodžera Federera od 20 Gren slem titula.

- Ako bih se kladio da će Novak da pretekne Rodžera po broju osvojenih Gren slemova, rekao bih da! Ima 31 godinu, biće ozbiljan faktor u narednih 10 velikih turnira, a predviđam da bi mogao da bude šampion na pet ili šest - rekao je Bred Gilbert koji je bio trener Andreu Agasiju i kome je doneo šest od osam najvećih pehara.

Srbinove godine mogu biti prednost u odnosu na Švajcarca imajući u vidu da će Federer u avgustu napuniti 38 godina i da će kraj njegove karijere biti bliži sa svakim novim turnirom.

- Pitanje je koliko Federer ima u sebi tog nečeg da nadigra godine, sopstvene granice i samog Novaka - objasnio je teniski stručnjak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.