NIJE MOGAO DA SE OBUZDA Novak zbog divljanja mogao da popije i diskvalifikaciju! Dobio zvižduke, a tek ono na kraju
Novak Đoković nije mogao da obuzda svoj bes, Foto: Profimedia

Svašta je bilo

NIJE MOGAO DA SE OBUZDA Novak zbog divljanja mogao da popije i diskvalifikaciju! Dobio zvižduke, a tek ono na kraju

Definitivno je, uprkos pobedi, ovo meč koji bi Đoković trebalo da zaboravi

Objavljeno:

Novak Đoković je odigrao jedan od najčudnijih i najbizarnijih mečeva u svojoj karijeri. Stigao je do pobede nad Filipom Kolšrajberom, ali smo sigurno da želi da zaboravi što pre sve što se dešavalo na terenu.

Posebno će se pričati o onom drugom setu kakav nije odavno viđen u muškom tenisu, gde smo videli čak 7 uzastopnih brejkova i koji je pripao Nemcu na kraju.

Đoković je propuštao svoje šanse, a kada je izgubio jedan od gemova na svoj servis, srpski teniser je toliko izgubio živce da je u naletu besa počeo da lomi reket i trese njime svom snagom.

To je izazvalo negodovanje publike koja je počela da mu zviždi.

Takođe u jednom momentu je u želji da stigne jednu loptu, bacio reket i imao je sreće da nikoga nije pogodio, inače bi se suočio čak i sa diskvalifikacijom.

Ali to nije bilo sve, jer je u jednom momentu u trećem setu ušao i u komunikaciju sa grupom navijača na tribinama koja kao da je ismevala njegove probleme na servisu i slabe servise (jedva preko 100 na sat).

Počeo je da viče nešto prema njima, a potom je posle jednog osvojenog poena pogledao ka njima kao da je hteo da im kaže - Ajde sad recite nešto.

I onda na kraju kod pete meč lopte kada je Kolšrajber izbacio loptu u aut, Srbin je u naletu ispucao lopte visoko na tribine, kao da je puklo nešto u njemu kada je konačno došao do pobede.

Svakako najčudniji meč u kome smo ga gledali poslednjih godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.