ON I JA NISMO PRIJATELJI: Reči Rafe Nadala o najvećem rivalu odzvonile su svetom tenisa!
Rafael Nadal, Foto: AP

ŠTA REČE?

ON I JA NISMO PRIJATELJI: Reči Rafe Nadala o najvećem rivalu odzvonile su svetom tenisa!

- Volim timske sportove, jer je pritisak manji i deli se na saigrače. Ali, dele se i pobede - a zbog toga ga možda ne preferiram - istakao je

Objavljeno:

Španski teniser Rafael Nadal potpuno otvoreno je pričao o odnosu sa velikim rivalom Rodžerom Federerom, prema kome, kako je sam rekao, gaji veliko poštovanje.

Rafa i Rodžer su mnogo puta delili velike megdane, često su imali reči hvale jedan za drugoga, ali Nadal smatra da se to ne može smatrati prijateljstvom.

- Ne bih rekao da je to prijateljstvo. Federer i ja imamo fantastičan odnos i to je to. Moja motivacija na terenu se ne menja u zavisnosti od toga ko je sa druge strane mreže - rekao je Nadal za španski časopis "ioDonna".

Rodžer Federer
Rodžer Federer foto: EPA/Larry W Smith

Istakao je drugi reket sveta da nikada nije mogao da planira drugačiji život, osim ovog teniskog.

- Nisam imao ni vremena da razmišljam o tome jer sam od 15. godine života, kada krenete da "sanjate", već bio profesionalac.

Poznato je da je Rafa veliki navijač Reala, a istakao je i koliko mu se sviđaju timski sportovi, koje veoma često i gleda. Naravno, kada mu to obaveze dozvole.

- Volim timske sportove, jer je pritisak manji i deli se na saigrače. Ali, dele se i pobede - a zbog toga ga možda ne preferiram - zaključio je Nadal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.