BUNE SE JER SU DOBIJALI NAJVEĆI DEO KOLAČA! NOVAK JE U PRAVU! Teniser branio Đokovića, pa opleo po Nadalu i Rodžeru
Nadal, Federer i Đoković, Foto: AP/EPA/Jason Szenes/EPA/Rhona Wise

RAT TRAJE

BUNE SE JER SU DOBIJALI NAJVEĆI DEO KOLAČA! NOVAK JE U PRAVU! Teniser branio Đokovića, pa opleo po Nadalu i Rodžeru

Početkom marta Savet igrača, na čelu sa Novakom Đokovićem, nije mogao da donese jasnu odluku povodom Kermodovog ostanka

Objavljeno:

Poznato je da Kris Kermod neće biti predsednik Asocijacije profesionalnih tenisera (ATP).

To se zna već mesec dana, ali duhovi nikako da se smire. Početkom marta Savet igrača, na čelu sa Novakom Đokovićem, nije mogao da donese jasnu odluku povodom Kermodovog ostanka, pa je rukovodstvo ATP prelomilo da smeni Britanca.

Srbin je bio protiv Kermodovog ostanka, a protiv takvog stava su se oglasili Rafael Nadal, Rodžer Federer, Sten Vavrinka i drugi. Međutim, podršku ima i Đoković. Jedan teniser, koji se takmiči na čelendžer turnirima, je rešio da otkrije zašto je velika trojka došla u sukob.

- Đoković je apsolutno bio u pravu. Bogatstvo se među teniserima ne deli ni približno kako bi trebalo. Sve je odgovaralo Nadalu i Federeru, bili su srećni sa Kermodom, zato što su dobijali ogroman deo kolača. Nemojte pogrešno da me shvatite... Top 10 igrači zaslužuju da dobro zarade od ovog sporta. Ja samo mislim da bi moglo dosta više da se pomogne nama slabije rangiranim igračima. Svi kritikuju ITF, ali ATP ih 'baca po autobus'. ITF je bio zaslepljen, ali sada barem pokušava da uradi ono što je pravedno. Imaju dobre namere. ATP je jednostavno borba za moć. ATP želi da ITF propadne radi svoje koristi - rekao je neimenovani igrač za "Metro".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.