GLEDALAC PROVOCIRAO KIRJOSA, ON ISKALIO BES NA LAJOVIĆU: Australijanac posle incidenta počistio Srbina s terena!
Gledalac koji je prozivao i vređao Kirjosa, Foto: EPA/Rhona Wise

ATP Majami

GLEDALAC PROVOCIRAO KIRJOSA, ON ISKALIO BES NA LAJOVIĆU: Australijanac posle incidenta počistio Srbina s terena!

Srpski teniser je eliminisan u trećem kolu

Objavljeno: 09:18h

Sve je manje Srba u Majamiju! Dušan Lajović je eliminisan od Nika Kirjosa u 3. kolu Mastersa na Floridi. Po setovima je bilo 6:3, 6:1 za australijskog tenisera.

Propustio je Duci u prvom gemu priliku da oduzem servis protivniku, mada i to da je uspeo da uradi pitanje je da li bi se nešto promenilo, s obzirom da je osim tog prvog gema u meču, Kirjos igrao zaista fenomenalno.

Dušan Lajović nije uspeo da pruži značajniji otpor Kirjosu
Dušan Lajović nije uspeo da pruži značajniji otpor Kirjosufoto: EPA/Rhona Wise

Brzo je stigao posle toga do dva brejka prednosti, a iako je Srbin uspeo da vrati jedan, prvi set je pripao Australijancu.

U drugom setu, osim uvodnog gema, Lajović nije postojao na terenu. Šest uzastopnih gemova je pripalo grčkom teniseru i samim time i meč.

Inače, susret je obeležio incident (kako drukčije kad igra Kirjos), pošto je jedan gledalac očigledno došao na meč da bi provocirao igrača iz Australije poznatog po temperamentu, nadobudnom ponašanju i kratkom fitilju.

- Doslovno mi je rekao „ti si k...“ Bio sam u fazonu „U redu, ali ne razumem te, sediš ovde, skupo si platio mesto na tribinama da me gledaš u nedelju veče i očigledno nemaš preča posla. Na to je ponovio „ti si k...“. Pitao sam ga li im ima još nešto da mi kaže, posle čega me je pozvao da dođem do njega, ali sam mu objasnio da ne mogu, jer moram da igram - ispričao je posle meča Kirjos.

Bezobraznog navijača je posle toga obezbeđenje izvelo sa stadiona.

1 / 6 Foto: EPA/Rhona Wise

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.