POSLE SVEGA NOLE IMA PRAVO DA BUDE AROGANTAN: Znam kako ovo zvuči, ali u sebi sam znao šta će se dogoditi!
Novak Đoković, Foto: AP/Andy Wong

JAKA PORUKA

POSLE SVEGA NOLE IMA PRAVO DA BUDE AROGANTAN: Znam kako ovo zvuči, ali u sebi sam znao šta će se dogoditi!

Velika je prilika da bude prvi na svetu već posle Pariza

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković je trenutno drugi na ATP listi, ali to će se uskoro promeniti.

Najbolji igrač iz Srbije svih vremena u pariskoj dvorani "Bersi" ima priliku da pretekne Rafaela Nadala i vrati se na poziciju koja mu pripada. Masters u Parizu počinje u ponedeljak, 29. oktobra i traje do 4. novembra.

Kako bi 2018. godinu završio na prvom mestu ATP liste, Đoković treba da ima bolji rezultat od Španca. To bi bila nagrada za sve ono što je pretrpeo od operacije lakta u februaru.

- Kada sam operisao lakat u februaru, mislio sam da ću se brzo vratiti na željeni nivo. Ali, to nije bio slučaj. Igrao sam vrlo loše u Indijan Velsu i Majamiju. Shvatio sam da sam daleko od forme u kojoj želim da budem i da će mi biti neophodno vreme. Razgovarao sam sa timom i svi smo mislili da će US Open biti vrhunac. Zapravo, sve je došlo još ranije. Zadovoljan sam nivoom na kome sam igrao poslednja četiri meseca. Uz sve to, Rafa je bio povređen, nije igrao u Kini i to mi je pomoglo da mu se približim i uključim u borbu za prvo mesto. Daću sve od sebe da se tamo i nađem - rekao je Novak Đoković.

Iako se činilo da mu preti kraj karijere i uprkos tome što su ga roditelji i supruga nagovarali da prekine da igra tenis, Novak Đoković nikada nije gubio veru u sebe.

- Znam da će zvučati arogantno ako vam kažem da sam uvek znao da ću se vratiti. Sve je na kraju relativno. Možda se vama čini da je bilo brzo, ali meni nije. Prebrzo sam sudio sebi. Trebalo mi je duže nego što sam mislio. Sve je došlo na svoje tek tokom sezone na travi - dodao je srpski teniser.

Učešće na turniru u Parizu, Đoković počinje od drugog kola u kome će se sastati sa boljim iz duela Marka Čekinata i Žoaoa Souze.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.