UVEK POKUŠAVAM DA OSTANEM VAN POLITIKE: Nole se oglasio o ubistvu saudijskog novinara i egzibiciji s Nadalom!
Nadal i Đoković, Foto: EPA/ Andrew Couldridge Pool

REČI KOJE SU SE ČEKALE

UVEK POKUŠAVAM DA OSTANEM VAN POLITIKE: Nole se oglasio o ubistvu saudijskog novinara i egzibiciji s Nadalom!

Srpski teniser je istakao da je potrebno više informacija kako bi se donela odluka o tome da li će nastupiti u Džedi i da će sve to razmotriti sa timom

Objavljeno:

Novak Đoković i Rafael Nadal su ovih dana u centru pažnje svetske javnosti zbog nečega što nema apsolutno nikakve veze sa njima - ubistva saudijskog novinara u Turskoj. Konačno, posle nekoliko dana čekanja, srpski teniser je prokomentarisao mogućnost da nastupi na egzibiciji u Saudijskoj Arabiji.

Podsetimo, Đoković bi 22. decembra trebalo da se sastane sa Rafaelom Nadalom u Džedi na egzibicionom meču pred početak nove sezone.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: Reuters

Saudijski novinar disident Džamal Kašogi, koji je živeo i radioo u SAD, brutalno je ubijen u saudijskoj ambasadi u Istanbulu zbog čega je ova zemlja na udaru kritika, a javnost je urgirala na tenisere da ne odigraju meč u toj zemlji.

- Lično uvek pokušavam da ostanem van politike. Ne volim da se mešam u bilo kakve političke rasprave i situacije. Nesrećno je to što smo obojica odjednom upleteni u sve to - rekao je Đoković.

Džamal Kašogi
Džamal Kašogi foto: Reuter

Srpski teniser je istakao da je potrebno više informacija kako bi se donela odluka o tome da li će nastupiti u Džedi i da će sve to razmotriti sa timom.

- Svestan sam svega što se dešava i naravno da je to jako tužno. Oduvek sam trudio da budem profesionalan i da ispoštujem svaki dogovor koji sklopim. Moramo da dođemo do još informacija o tome šta se sve desilo kako bi mogli da donesemo racionalnu odluku o tome da li je pametno otići tamo, ili nije - dodao je Novak.

Masters u Parizu počinje u ponedeljak, 29. oktobra, a Đoković ne brani nijedan bod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.