ŠTA GOD DA MI JE DOKTOR DAO, UPALILO JE: Đoković o pilulama posle kojih je bio potpuno drugi igrač na terenu!
Foto: EPA/Tannen Maury

Bitno da je pomoglo

ŠTA GOD DA MI JE DOKTOR DAO, UPALILO JE: Đoković o pilulama posle kojih je bio potpuno drugi igrač na terenu!

Najbolji srpski teniser ističe koje je zdravstvene probleme imao na ovom meču

Objavljeno: 23:28h

Novak Đoković preskočio je i drugu prepreku na turniru u Sinsinatiju i plasirao se u osminu finala.

Najbolji srpski teniser je posle preokreta pobedio Adrijana Manarina 2:1 u setovima. Za razliku od prethodnog meča kada je imao problema zbog igre, sada je glavni problem bio zdravstveni.

Imao je teskobe sa stomakom srpski teniser i to je prouzrokovali njegovu slabu igru sve do sredine drugog seta, a potpuno je bio drugačiji igrač nakon što je zatražio pomoć lekara od koga je dobio dve pilule koje su mu pomogle.

Novak Đoković je imao problema sa stomakom na ovom meču
Novak Đoković je imao problema sa stomakom na ovom meču foto: EPA/Tannen Maury

- Svaka mu čast, igraoje vrlo dobro u prvom setu. S moje strane, nisam se dobro osećao čitav set i po i nisam mogao da se dobro krećem po terenu i da hvatam lopticu rano pri udarcima. On je to iskoristio, ali posle pomoći lekara, izgubio sam samo jedan gem. Šta god da mi je lekar dao, upalilo je - rekao je Đoković.

Srpski as je pre mesec dana osvojio Vimbldon čime se vratio na put pobeda i trofeja, te sada mnogi misle da bi na krilima toga mogao i da dominira na američkog turneji čiji je vrhunac US open.

Novak Đoković nikada nije osvojio titulu u Sinsinatiju
Novak Đoković nikada nije osvojio titulu u Sinsinatiju foto: AP

- Mislim da govorim u ime svih igrača da je osvajanje Vimbldona nešto posebno. Lično, meni je to bio san od kada sam imao 4 godine i počeo da igram tenis. Kad sam prvi put video Pita Samprasa kako osvaja Vimbldon je jedna od najranijih slika u životu koje imam. Zbog toga sam se zaljubio u ovaj sport. Osvojiti ga četiri puta je zaista blagoslov i mogućnost da sreću zbog toga delim sa meni bliskim ljudima je zaista nezaboravno - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.