JELENA JE MOJA IKONA, STEFAN MI DAJE SNAGU DA ŽIVIM: Deda Novakove žene, koga su razbojnici pokušali da otmu, obožava unuku i praunuke!
Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Oni su mu inspiracija

JELENA JE MOJA IKONA, STEFAN MI DAJE SNAGU DA ŽIVIM: Deda Novakove žene, koga su razbojnici pokušali da otmu, obožava unuku i praunuke!

Milosav Radisavljević nikada se nije previše isticao, a u retkim razgovorima za medije je govorio koliko voli svoju unuku koja je udata za najboljeg srpskog tenisera

Objavljeno:

Srpska javnost i dalje pokušava da dođe sebi posle šokantnog događaja u Ljigu, gde je pokušana otmica Milosava Radisavljevića, dede Jelene Đoković.

Otac tašte Novaka Đokovića pronađen je u kukuruzištu vezan lisicama za banderu, a kako je rečeno iz policije, on je najpre opljačkan u svojoj kući i potom odveden u jedno obližnje polje.

Prema dosadašnjim informacijama slučaj se i dalje ne vodi kao pokušaj otmice, iako je predsednik opštine Ljig, Dragan Lazarević, naveo da ima informacije da su razbojnici tražili 2 miliona evra za otkup.

Jelena je oduvek bila miljenica dede Milosava Radisavljevića
Jelena je oduvek bila miljenica dede Milosava Radisavljevića foto: Reuters

U međuvremenu, građani Ljiga su u šoku, jer je Radisavljević poznat po nadimku Losa bio skroman čovek, koji nikada nije želeo da se eksponira u medijima, niti javno govorio o svom zetu Novaku Đokoviću, niti o porodičnim odnosima.

U jednom od retkih intervjua koje je dao, pričao je o tome koliko ga je usrećilo rođenje praunuka Stefana.

- Stefan je prvo praunuče i priznajem da sam priželjkivao da Jelenino prvo dete bude dečak! Time je naša velika porodica dobila najveće blago! Jelena je, otkad se rodila, posebna, naša mezimica i dete kakvo se samo poželeti može. Svi znaju da je ona moja ikona i da je tako zovem odmalena, pa i Novak, kada Jelena i on dolaze u Ljig, još s vrata uzvikuje: „Deda, evo tvoje ikone" - pričao je pre četiri godine Radisavljević.

Jelena Đoković sa sinom Stefanom
Jelena Đoković sa sinom Stefanom foto: Printscreen/RTS 1

Unuke posebno obožava.

- Moja ikona će biti divna majka! Ne znam nikog ko više voli decu i trudi se oko njih. Njen humanitarni rad svih ovih godina to potvrđuje, pomogla je u obnovi škole u Kadinoj Luci, gde je često bila kao dete... Praunuče mi daje novu radost i snagu za život, ne mogu da dočekam da ih sve vidim u svom domu - kaže deda Milosav, dok ponosno pokazuje Jelenine fotografije, posebno onu kada je diplomirala, ali i specijalni Novakov poklon reket i lopticu s Rolan Garosa uz poruku "za deda Losu".

Inače, porodica Đoković se povodom nemilih događaja koji su šokirali celu zemlju, oglasila kratkim saopštenjem i navela da neće davati nikakve izjave za medije, kao ni Milosav Radisavljević, žrtva ovog krivičnog dela na čijem rasvetljenju policija uveliko radi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.