JUTRO JE PAMETNIJE OD NOĆI: Novak spustio loptu posle besnog nastupa pred novinarima zbog ispadanja s Rolan Garosa! (FOTO)
Foto: Reuters

Malo je razmislio o svemu

JUTRO JE PAMETNIJE OD NOĆI: Novak spustio loptu posle besnog nastupa pred novinarima zbog ispadanja s Rolan Garosa! (FOTO)

Srpski as je uspeo da se primiri posle vidljivog neraspoloženja i ljutnje zbog nastupa u četvrtfinalu drugog Gren slema sezone

Objavljeno:

Novak Đoković ispao je sa Rolan Garosa u četvrtfinalu od Marka Čekinata, autsajdera iz Italije koji igra turnir života u Parizu.

Teško je pao poraz srpskom teniseru što je pokazalo i njegovo ponašanje na konferenciji za novinare na kojoj nimalo nije bio raspoložen da odgovara na pitanja novinara i želeo da što pre završi sa tom obavezom, što ranije nije bio slučaj, čak ni kada je pre gubio mečeve.

Videlo se još od samog starta meča da je Srbin neraspoložen, da mu sve smeta, od podloge, do sudije, a onda su se nadovezali i dobra igra protivnika i bolovi najpre u vratu i potom u desnoj potkolenici.

Novak Đoković je na pitanja novinara najčešće odgovarao sa 'Ne znam
Novak Đoković je na pitanja novinara najčešće odgovarao sa "Ne znam"foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Sve to nezadovoljstvo i ljutnja zbog poraza, kada mu se put taman otvorio do završnice, je prokuljalo iz njega na konferenciji, gde je najčešće odgovarao sa "Ne znam".

Ipak, posle prospavane noći, odlučio je da se ipak oglasi još jednom, i čestita protivniku.

- Čestitam Marku na snažnom nastupu. Hvala Parizu, hvala Rolan Garosu - napisao je Novak na Tviteru uz fotografiju zagrljaja sa italijanskim teniserom.

Za sada se ne zna da li će Đoković igrati sezonu na travi, jer je istakao da postoji mogućnost da preskoči Vimbldon.

BONUS VIDEO: Mitrović na okupljanju Orlova pred Mundijal

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.