Novak Đoković konačno razjasnio zbog čega je izabrao Agasija za trenera, a stiže i još divnih vesti za njegove fanove! (FOTO)
Foto: EPA/Yoan Valat

Više voli samprasa, ali...

Novak Đoković konačno razjasnio zbog čega je izabrao Agasija za trenera, a stiže i još divnih vesti za njegove fanove! (FOTO)

"Andre je osoba sa jakim karakterom, veoma pošten i iskren, pun je saosećanja i strastven u onome što radi", istakao je svetski teniser broj dva

Objavljeno: 11:31h
foto: Fonetap

Andre je osoba sa jakim karakterom, veoma pošten i iskren, pun je saosećanja i strastven u onome što radi. Kada je potrebno nešto da uradi, on to radi sa sto posto svojih mogućnosti, tako da uvek možete da imate poverenja u njega.

NOLE, ŠTA JE OVO? Jelena se od jednog muškarca ne odvaja, a u pitanju je čovek koga Srbija ne može očima da vidi! (FOTO)

Objasnio je još jednom da je Agasija pozvao kako bi mu se zahvalio na podršci, a onda se planirani petominutni razgovor pretvorio u tridesetominutnu priču.

Pogbin transfer će biti zaboravljen! Mančester dovodi zvezdu Real Madrida, da li uopšte da vam pominjemo cenu? (VIDEO)

- Otvorili smo se jedan drugom. Pričali smo o tenisu, životu. Odmah smo se povezali jer imamo sličnosti u razmišljanju. Dopao mi se način na koji je govorio o svom životu u knjizi. Otvoren je i iskren. Razgovarali smo o samoj igri, ali uopšteno, jer smo želeli da vidimo u kojem je stanju moj um. Emocije mi nisu bile pod kontrolom od kada sam osvojio Rolan Garos, a on ima iskustva u takvim situacijama. Osetio sam potrebu da istražujem nove stvari - dodao je svetski teniser broj dva.

foto: Printscreen/ATP/Official website

A, ono što dodatno treba da raduje sve fanove srpskog teniskog asa je činjenica da je u odnosu na početak sezone uspeo da dobije dva kilograma, pa sada umesto 75, koliko je zvanično imao prema saznanjima ATP sajta, ima 77. I dalje je to malo s obzirom na to da je visok 188cm, ali polako.

BONUS VIDEO: Mažić reagovao na provokacije Grobara

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.