SINEROVI TRENERI LIKUJU: Videli smo da Đoković nije sav svoj...
Novak Đoković, Foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

uzdigli se

SINEROVI TRENERI LIKUJU: Videli smo da Đoković nije sav svoj...

Slavlje u Sinerovom timu

Objavljeno: 19:01h

Italijanskog tenisera Janika Sinera čeka jako težak zadatak u finalu Australijan Opena i videćemo da li će uspeti da se fokusira nakon senzacionalne pobede nad Novakom Đokovićem.

Četvrti teniser sveta je neočekivano lako savladao 10-ostrukog šampiona Melburna, a za trofej će se boriti protiv Rusa Danila Medevdeva.

Njegovi treneri Daren Kejhil i Simone Vanjoci, analizirali su polufinale Australijan Opena.

- Kada je izgubio od Novaka na Vimbldonu posle vođstva od 2-0, seli smo i razgovarali šta je potrebno da se poboljša. Upijao je informacije, izlazio na teren i trenirao kako bi postao bolji teniser. Gledali smo kako neke od tih stvari radi danas na terenu. Znali smo da se Novak mučio u prvih nekoliko setova. To su svi mogli da vide. Ali znali smo i da će Novak praviti veći pritisak u trećem i četvrtom setu. Uradio je neverovatan posao - rekao je Kejhil.

Janik Siner
Janik Sinerfoto: EPA/LUKAS COCH

Ključ je bio u sjaj no servisu koji ga je služio tokom čitavog meča.

- Može da igra svojom brzinom, znajući šta da odigra, kada drop-šot, kada slajs. Mislim da je servis dosta popravio u poslednje dve godine. Drugi set je bio neverovatan. Nije dao Novaku nijednu brejk loptu, mislim da se to u prethodnih 10 godina dogodilo samo jednom. Ovo je bio jedan od najboljih mečeva kada je servis u pitanju. U važnim trenucima pronalazio je prvi servis. Mislim da mu servis mnogo pomaže - rekao je Vanjoci.

Finale između Sinera i Danila Medvedeva na programu je u nedelju od 9.30.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.