FOTKA KOJA ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA: Novak Đoković sedi u društvu tenisera koji imaju više Grend slemova od njega
Novak Đoković, Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

ovo je hit

FOTKA KOJA ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA: Novak Đoković sedi u društvu tenisera koji imaju više Grend slemova od njega

Slika govori više od hiljadu reči

Objavljeno: 16:25h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je poražen u polufinalu Australijan Opena nakon što je u Melburnu ispisao istoriju koju niko neće moći da izbriše.

Italijanu Janiku Sineru su mora odati priznanje za partiju koju je prikazao protiv neprikosnovenog vladara Australijan Opena, ali daleko od toga da je ovo početak Novakovog kraja kako su ga mnogi nazvali.

Bio je srpski as i previše samokritičan nakon poraza.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Sydney Low/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Ne znam kako će se stvari odvijati. Kada čovek tek izađe sa terena, boriš se da budeš racionalan, a mnogo neracionalnih stvari se dešava u glavi. Želim da se sve slegne malo, pa da nastavim dalje. U kom tempu i na kojim turnirima, videćemo. Ja se sebi jesam obavezao da ću sezonu da odigram do kraja u smislu toga da ću igrati najbolji tenis na najvećim turnirima, na slemovima. Za sada je to plan. Ne znam da li će se promeniti, sve je moguće u ovoj fazi života i karijere. Neočekivane, iznenađujuće odluke su možda i očekivanije nego što je to bio slučaj u poslednjih par sezona - rekao je Novak "vruće glave", ali je istina da mesta za očajavanje nema.

Novaka u nastavku sezone čekaju još tri Grend slem turnira na koje se treba fokusirati, a nije tajna da je njegov najveći cilj osvajanje zlata na Olimpijskim igrama.

Dok drugi veličaju Sinera i predstavnike nove generacije najavljujući Đokovićev kraj, jedna fotka i dalje opisuje trenutnu situaciju u "belom sportu".

Novak Đoković sedi sa teniserima koji imaju više Grend slem titula od njega.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.