"MUKA MI JE VIDETI TE KAKO OSVAJAŠ OVDE": Kirjos INTEVJUISAO Novaka, pa NASTAO ŠOU kad je postavio 1 PITANJE
Foto: Printscreen/Eurosport1

KO BI REKAO

"MUKA MI JE VIDETI TE KAKO OSVAJAŠ OVDE": Kirjos INTEVJUISAO Novaka, pa NASTAO ŠOU kad je postavio 1 PITANJE

Čim je Novak završio posao sa Fricom, usledio je intervju koji je Nik radio sa Novakom

Objavljeno: 12:03h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je savladao Tejlora Frica sa 3:1 i zakazao duel protiv pobednika meča Siner - Rubljov.

Posle meča viđena je zanimljiva scena, jer je Novaka intervjuisao Nik Kirjos, sa kojim je imao šou i tokom meča, kada ga je video u komentatorskoj kabini, kada mu je isplazio jezik i nasmejao ga.

Čim je Novak završio posao sa Fricom, usledio je intervju koji je Nik radio sa Novakom.

- Dobro je videti te, dobro izgledaš u komentatorskoj kabini, ali još bolje na terenu, želim da te vidim uskoro sa reketom ponovo. Hajde,ljudi, pokažite ljubav prema Niku - rekao je Novak na početku intervjua, a zatim je analizirao meč sa Amerikancem.

Novak Đoković, Australijan open
foto: EPA/MAST IRHAM

- Patio sam mnogo prvih nekoliko setova, dobro je servirao, sjajno je igrao, terao me da budem pozadi, tako da sam uvek morao da se branim, bilo je teško naći udarce, za Frica ogroman aplauz, sjajno je igrao ceo turnir i sada posebno.

Dotakao se Kirjos i poljubaca koje mu je Novak slao.

- Delovalo je kao da igram protiv tebe i tvog servisa, znam da on ima jedan od najboljih servisa, kada ih oseti, gledao sam protiv Cicipasa, to je ekstremno teško kada igraš protiv njega. Konverzacija je bila loša, 4 od 21, ali uspeo sam da mu oduzmem servis kada je bilo potrebno u trećem i četvrtom setu. Imao sam na kraju čak i više asova od njega, što je iznenađujuće, a to je pomoglo u ovakvom meču.

Tvoj sledeći meč Siner ili Rubljov?

- Drugačiji meč-ap, i Siner i Rubljov su u sjajnoj formi, gledao sam Rubljova protiv De Minora, jedna od najbržih razmena koje sam video u Rod Lejver areni, Siner takođe igra najbolji tenis života, imali smo nekoliko teških mečeva, od njega očekujem uvek težak meč.

Poslednje pitanje, muka mi je videti kako osvajaš ovde stalno, hoću i ja da osvojim Grend slem, šta radiš sa onim drvetom, otkrij mi tajnu da i ja budem zdrav.

- Pokazaću ti, ali ne smeš nikome da kažeš, to je tajna. Skineš patike, popokreneš se na najvišu tačku na drvetu, pa se okreneš naglavačke potpuno i 33 minuta i tri sekunde visiš tako i budeš pod pritiskom i onda ćeš osvojiti Grend slem - našalio se Novak, a Kirjos je prasnuo u smeh.

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

(Espreso/Telegraf/D.U./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.