ĐOKOVIĆ UZEO POEN, DIGAO PUBLIKU NA NOGE, A ONDA DIREKTNO POGLEDAO U NIKA KIRJOSA: Australijanac gleda i... (VIDEO)
Foto: Lillian SUWANRUMPHA / AFP / Profimedia

hit

ĐOKOVIĆ UZEO POEN, DIGAO PUBLIKU NA NOGE, A ONDA DIREKTNO POGLEDAO U NIKA KIRJOSA: Australijanac gleda i... (VIDEO)

On je osvojio veoma težak poen za set loptu, kada je prstom pokazivao na uvo i pozivao je publiku da bude glasnija

Objavljeno: 09:18h

Najbolji teniser sveta, Srbin Novak Đoković na odličan način je započeo meč četvrtfinala na Australijan openu, gde je poveo sa 1:0 u setovima protiv Amerikanca Tejlora Frica posle veoma napornog taj-brejka, gde je jednostavno pokazao klasu i sve ono zbog čega i jeste najbolji.

Novak Đoković se dosta mučio, spasio je i dve set lopte u gemu pre toga, da bi u taj-brejku bio onaj pravi i uspeo je da dođe do veoma važnog seta, koji će mu sigurno dosta pomoći u nastavku ovog meča, bar na psihološkom planu.

Đoković je u taj-brejku bio i posebno motivisan, on je od početka bio u potpunostu koncentrisan, a sve je eskaliralo kada je došao do vođstva od 6:1, odnosno pet set lopti u ovom delu igrešto je i te kako umeo da proslavi sa publikom.

Novak Đoković
foto: EPA/MAST IRHAM

On je osvojio veoma težak poen za set loptu, kada je prstom pokazivao na uvo i pozivao je publiku da bude glasnija, "prozivao" ih je na sebi svojstven način, tražio je da mu daju podršku, ali, tek onda je usledio i još bolji momenat.

Tokom svog slavlja, Đoković se okrenuo i pogledao u tribine. To je bio Nik Kirjos, poznati teniser iz Australije, koji radi kao stručni konsultant i komentator na ovom turniru, a publika je to ispratila aplauzom. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso/Telegraf/S.L/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.