"VOLIM I JA NOVAKA, ALI...": Poznata TENISERKA otkrila da li NAVIJA ZA ĐOKOVIĆA, pa se DOTAKLA I...
Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

JASNA JE

"VOLIM I JA NOVAKA, ALI...": Poznata TENISERKA otkrila da li NAVIJA ZA ĐOKOVIĆA, pa se DOTAKLA I...

Nakon meča, Koko Gof je davala izjavu na terenu, kako i protokol nalaže, gde se dotakla činjenice da joj je vreme u Melburnu napravilo dosta problema

Objavljeno: 07:59h

Američka teniserka Koko Gof posle ogromne borbe i dugog maratona uspela je da slavi protiv Ukrajinke Marte Kostjuk u četvrtfinalu Australijan opena, gde je posle više od tri sata igre slavila sa 2:1 - po setovima 7:6, 6:7, 6:2, čime je odložila i meč Novaka Đokovića i Tejlora Frica.

Najbolji teniser sveta i Amerikanac je po prvim predviđanjima trebalo na teren da izađu oko 04.30 po našem vremenu, ali zbog Gofove se sve promenilo za čitava dva sata, ali, publika za to i ne treba da mari, pošto je uživala u tenisu, ako je to uopšte i prava reč s obzirom na to kakav su kvalitet podarile ove dve devojke.

Koko Gof
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Nakon meča, Koko Gof je davala izjavu na terenu, kako i protokol nalaže, gde se dotakla činjenice da joj je vreme u Melburnu napravilo dosta problema.

- Iz Južne Floride sam, tamo je još toplije nego ovde. U prvom setu sam na 1:5 htela da uzmem gem, jedan se pretvorio u drugi i okrenula sam. U drugom sam imala šansu, ali bila sam pasivna. Zato sam u trećem znala da moram da udaram prodornije, jer će u suprotnom ona napadati - rekla je Gofova, koja je potom pomenula i Novaka Đokovića.

Novak Đoković, Australijan Open, Tenis
foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je otkrila za koga će navijati u meču između njegai Tejlora Frica.

- Drago mi je što je publika tu, vidim i mnogo američkih zastava, nadam se da će ostati jer sledeći je Tejlor Fric. Ljudi, znam da volite Novaka, volim i ja Novaka, ali moram da navijam za svog zemljaka - istakla je Koko Gof.

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

(Espreso/Telegraf/S.L./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.