ZNA SE KAD ĐOKOVIĆ KREĆE PO 11. TITULU AUSTRALIJAN OPENA: Idealno za navijače u Srbiji!
Novak Đoković, Foto: EPA/Joel Carrett

ao 2024

ZNA SE KAD ĐOKOVIĆ KREĆE PO 11. TITULU AUSTRALIJAN OPENA: Idealno za navijače u Srbiji!

Ove sezone Australijan open se igra tokom 15, a ne 14 dana kako bi se izbegli problemi sa rasporedom i kasni mečevi

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Organizatori Australijan opena su sinoć obavili žreb za singl i dubl turnire u muškoj i ženskoj konkurenciji, a nagovestili su i koji mečevi će se igrati u prvih nekoliko dana grend slema.

U zvaničnom saopštenje za tenisere i teniserke, ali i navijače, navedeno je da će se mečevi iz gornje polovine žreba muškog singla i donje polovine žreba ženskog singla igrati u nedelju i ponedeljak po lokalnom vremenu.

Sa druge strane, mečevi iz donje polovine žreba muškog singla i gornje polovine žreba ženskog singla će se igrati u ponedeljak i utorak po lokalnom vremenu.

Za prvi dan, nedelju 14. januar, već je poznata većina susreta, a tačna satnica će biti određena u petak.

Novak Đoković će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta ili "laki luzera", a taj meč će se sigurno igrati u nedelju po lokalnom vremenu, na "Rod Lejver areni".

Pretpostavlja se da će svetski broj jedan i branilac titule na teren izaći u večernjem terminu u Melburnu, odnosno negde oko 10 ujutro u nedelju po srednjoevropskom vremenu, ali to tek treba da bude potvrđeno.

Ove sezone turnir se igra tokom 15, a ne 14 dana kako bi se izbegli problemi sa rasporedom i kasni mečevi. Australijan open će tako trajati od 14. do 28. januara.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.