"KAKO LEP POGLED IMAM" Beloruska Trigrica pohvalila Đokovićevu ZADNJICU! "Mislim da se tvom dečku ovo neće dopasti"
Novak Đoković i Arina Sabalenka su se baš dobro zabavili, Foto: Printscreen/X/@AustralianOpen

opa

"KAKO LEP POGLED IMAM" Beloruska Trigrica pohvalila Đokovićevu ZADNJICU! "Mislim da se tvom dečku ovo neće dopasti"

Arina je napravila komentar koji je izazvao erupciju u publici

Objavljeno: 12:37h

Novak Đoković je dobio protivnike na putu ka odbrani titule na Australijan openu, učestvovao u intervjuu iz automobila organizatora, a onda i imao pravi šou na terenu "Rod Lejver arene".

"Noć sa Novakom i prijateljima" je zvaničan naziv egzibicije čiji je glavni akter Novak Đoković, a učestvovali su između ostalih i Stefanos Cicipas kog je prošle sezone savladao u finalu, njegova zemljakinja Marija Sakari i Arina Sabalenka koja brani trofej u ženskom singlu.

Nakon što je izašao na teren i kratko zaigrao kolo sa srpskom folklornom grupom koja ga je dočekala (isto je uradio Cicipas sa Grcima), Novak je zaigrao tenis sa legendom kriketa i jednim od najpopularnijih sportista Australije, Stivom Smitom.

Posle jednog riterna Smita, Đoković je ostao tobože oduševljen i tako dobro nasmejao za mnoge najboljeg udarača u savremenom kriketu.

A onda je tek Nole napravio šou tokom dubla u kom mu je partnerka bila Sabalenka, verovatno najbolja prijateljica među koleginicama, a protivnici Marija i Stefanos.

Dok se Sakari spremala za servis, Novak je Arini pokazao gomilu znakova rukom koju akciju da igraju, a onda se sagnuo na mreži kao što dubl igrači rade u ovim situacijama.

- Dobro, treba da gađam tebe, je li? - pitala je Sabalenka, a kada se Đoković opet sagnuo, Arina je napravila komentar koji je izazvao erupciju u publici:

- Vau, kako lepo pogled imam odavde.

- Mislim da se tvom dečku ovo neće dopasti - rekla je Sakari.

A Novak je podstaknut "komplimentom" još više izbacio zadnjicu i zadigao majicu da "Beloruska Tigrica" sve lepo vidi.

Bonus video:

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.