NEKAD GA JE PLJUVAO, SAD SU BLISKI ORTACI: Đoković naspram Kirjosa na Rod Lejver areni, zakazano!
Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: EPA/James Ross

uoči Australijan opena

NEKAD GA JE PLJUVAO, SAD SU BLISKI ORTACI: Đoković naspram Kirjosa na Rod Lejver areni, zakazano!

Novak je prošle sezone pohod na titulu u Melburnu počeo egzibicijom sa Nikom, ali sada će biti drugačije

Objavljeno:

Novak Đoković se prošle sezone zagrejao za pohod na titulu za Australijan openu egzibicijom sa Nikom Kirjosom, a sada je opet zakazao susret sa kontroverznim kolegom.

Svetski broj jedan će uoči prvog grend slema u sezoni na "Rod Lejver areni" u Melburnu umesto igranja tenisa sa Kirjosom odgovarati na pitanja Australijanca koji ionako mnogo više uspeha u ulozi gosta ili voditelja podkesta.

Kirjos je sada povređen (zbog nesportskog stila života), ali će intervjuisati Đokovića za epizodu svog novog podkesta "Good Trouble", nakon humanitarnog meča u četvrtak uveče.

Nik će takođe razgovarati sa igračima koji učestvuju u otvorenim treninzima na centralnom terenu u petak popodne - što će navijači moći da prate.

Takođe će pružiti komentare o žrebu za Australijan Open - koji će se održati od u četvrtak na Melburn Parku i biti emitovan na AO YouTube s početkom u 13.00 po lokalnom, odnosno 3.00 po srednjoevropskom vremenu - kao pripremu za njegovu nadolazeću ulogu komentatora sa Jurosporta tokom glavnog turnira.

Novak Đoković, Nik Kirjos
foto: EPA/Kieran Galvin

Premijera podkesta bivšeg finaliste Vimbldona zakazana je za 24. januar, a među potvrđenim gostima su i teniseri Naomi Osaka i Frensis Tijafo, poznati kuvar Gordon Remzi i legenda boksa Majk Tajson.

- Jedva čekam izlazak moje nove serije. Bilo je teško za mene da propustim poslednju godinu zbog povrede, ali zabavljao sam se komentarišući i razvijajući svoj sopstveni tok šou. Imamo sjajnu postavu gostiju za prvu sezonu i jedva čekam da svi to pogledaju - istakao je uzbuđeni Kirjos.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.